Kaygılı, endişeli ruh halinden kurtulmak için neler yapıyorsunuz?

Miss Salvatore

Bir kedi annesi 🐈 29❤️
Pro Üye
16 Temmuz 2023
3.748
9.927
78
En başta ülkemizde yaşananlar, gördüğüm haberler beni çok olumsuz etkiliyor. X'i sildim bazı uygulamaları silsem de bunları görmezden gelmek imkansız. Güzel ülkemde olanlar çok zoruma gidiyor. Böyle anlarda nasıl toparlanıyorsunuz? Üzüntünüz , stresiniz uzun mu sürüyor? Yoksa hayat devam ediyor diyip yolunuza mı bakıyorsunuz?

En başta ülkemizde yaşananlar, gördüğüm haberler beni çok olumsuz etkiliyor. X'i sildim bazı uygulamaları silsem de bunları görmezden gelmek imkansız. Güzel ülkemde olanlar çok zoruma gidiyor. Böyle anlarda nasıl toparlanıyorsunuz? Üzüntünüz , stresiniz uzun mu sürüyor? Yoksa hayat devam ediyor diyip yolunuza mı bakıyorsunuz?
Ah sorma! Özellikle şu öldürülen ahmet mattia günlerdir aklımdan çıkmıyor. Hakkında çıkan her haberi okumaktan, annesinin paylaşımlarından kendimi alamıyorum. Aşırı üzgün hissediyorum

Tüm yaşananlar ne ilk ne de son olacak. Ben değiştirme imkanım olan şeyler üzerinde yoğunlaşmayı tercih ediyorum. Duygu kontrolüm üzerinde uzun zamandır çalışıyorum. O nedenle strese ya da üzüntüye girmiyorum. Hayat, her halükarda devam eder.

Sadece kendi hayatınıza odaklanın, kendi yaşamınızı, yaşadığınız yeri güzelleştirin olduğunca, hem kendinize hem çevrenize faydalı olun, bu sadece yerden bi çöp kaldırmak olsa bile.. Herkes kendi hayatını ve çevresini güzelleştirmeye çalışsa sorunların çoğu olmazdı diye düşünüyorum

Kaygı bozukluğum var zaten. Stres ve endişe hissetmeye hazır bekleyen küçük bir canavar var sanki beynimin içinde. 😅
Genel olarak sürekli tetik halinde olduğundan dolayı zihnim, arka planda hep beni rahatlatacak müzikler çalar iş yerinde, evde vs.
Gündem çok etkiliyor, çok kötü olduğumu hissettiğimde birkaç gün sosyal medya hesaplarıma girmiyorum. Kendime meşgale buluyorum sürekli. Güzel günler gelecek diye umut etmeye çalışıyorum. 🥲

Meşguliyet en iyi tedavidir .

Back
X