- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Bu partinin geçmişinde bu yok mu?
Ayrıca biri siyasi bir parti birisi ise Dİn
şüphe ettim diye beklemek zorunda mıyım ben paylaşmak istedim ve paylaştım
Üstelik Milletvekilinin durumu korkunç derece abarttığı da ortaya çıktı haber de doğru çıktı
Bir iftira varsa o da sadece bu başlık değil bıçaklı saldırı iftirasıdır
Başlığı da alakasız bulduğmu ama tek kaynak olarak bunu gördüğümü başlığın bana ait olmadğını da açıkladım
Burda partinin geçmisi tartisilmiyor, makale tartisiliyor, ve makalede ilk basta chpye sirt çikislarindan sonra bile HIC BIR YERDE milletvekilinin namazinin yasaklanmasinin istedigi yazilmiyor. Sadece SORU ONERGELER. Yani olayi aristirmalar var. Yani insanlar niye buna takiliyor anlamadim.
Milletvekili 100% biçakli insanlar var demiyor ki, böyle bir olay varmi, önlemler alindimi diye soruyor.
Ayrica madem dindarsiniz, dinde blile iftiranin ne demek oldugunu bilmeniz gerekiyor. O zaman evet beklemeniz gerekirdi. Biri için (partinin geçmisi hiç fark etmez) "namazi yasaklamak istiyor" iftirasi ne kadar agir biliyormusunuz? Bunu arastirmadan, baska bir kaynak bile bulmadan burda koymaniz evet yalnistir. Aynisi bir akp milletvekiline yapilsaydi eminim çok elistirirdiniz.
Burda partinin geçmisi tartisilmiyor, makale tartisiliyor, ve makalede ilk basta chpye sirt çikislarindan sonra bile HIC BIR YERDE milletvekilinin namazinin yasaklanmasinin istedigi yazilmiyor. Sadece SORU ONERGELER. Yani olayi aristirmalar var. Yani insanlar niye buna takiliyor anlamadim.
Milletvekili 100% biçakli insanlar var demiyor ki, böyle bir olay varmi, önlemler alindimi diye soruyor.
Ayrica madem dindarsiniz, dinde blile iftiranin ne demek oldugunu bilmeniz gerekiyor. O zaman evet beklemeniz gerekirdi. Biri için (partinin geçmisi hiç fark etmez) "namazi yasaklamak istiyor" iftirasi ne kadar agir biliyormusunuz? Bunu arastirmadan, baska bir kaynak bile bulmadan burda koymaniz evet yalnistir. Aynisi bir akp milletvekiline yapilsaydi eminim çok elistirirdiniz.
Konu bir de Akp ye gelince dadından yinmez oluyor.
Bu arada ben dindar biriyim de demedim ya neyse.
Bu mesele haber olarak internette var mı var. E paylaştım ve belki destekledim belki desteklemedim erden biliyorsun
Haberin doğruluğundan şüphe ettim derken namaz yasaklanmasından da bahsetmedim ben
böyle bir şikayet olmuş mu kıskı ile ilgilendim.
Ve haber yalan çıkmadı
Daha ne konuşuyorsun ki o zaman
Anlamıyorum ya
Başlığı eleştiriyorsun da
Namaz kılmak isteenlere terorist iftirasına ses çıkarmıyorsun
Tuhaf
Sanki başlığı ben atmışım bir de taraflı bulduğumu ben ifade ettim zaten
Ve iftira üstüne iftira atiyorsunuz. Nerden biliyorsunuz ben namaz kilmak isteyenlere terorist dedigimi? Bu benim için çok agir bir iftiradir! Ben özgürlükçü bir insanimdir, herkezin namaz kilmaya, oruç tutmaya hakki var. Ki benimde bunlara yapmamaya hakkim var!!!
Dindar olmazsiniz bile, iftira suçtur. Bu baslikta bir yanlisliklar var oldugunu bildiginiz halde paylastiniz. Internette hersey var, ben erdoganci olmadigim halde erdogan üzerine birçok iftira var, onlari ben mesela paylasmiyorum. Her ne kadar o adamdan nefret etsemde, bos yerde iftira atmak benim için yalnistir.
Sen demedin milletvekili dedi sen de milletveklini haklı buldun
Bu meseleyti paylaşmak istedim ama başka bir sitede bulamadım bunun ne demek olduğunu anlıyor musun başlığı ben gidip özellikle seçmedim bana ait olmadğığ için de silemedim
bir diğer iftira ise nefret ettiğim için iftira atılan bir haberi paylaşmış olmam
oysa ben haberi paylaştıktan sonra açıklamamı yapmıştım
Milletvekili hiç öyle birsey demiyorki. Soruyor sadece, insanlari zor ile namaz kildiran, yada siddet estiren bir grup varmi diye. Namaz kilan insanlar terrorist oldugunu söylemiyor. Ki söylemis olsaydi bile, bu benim bunu savundugum anlamina gelmiyorki.
Yani gerçekten baze seyleri istediginiz gibi yorumluyorsunuz. Sonrada masumus gibi, ellerinizi çekiyorsunuz ve yok öyle söylemek istemedim, yanlis anlamis oluyoruz biz. Su günlerde dünya kupasindan sonra aklima faul yapmis futbolcular geliyor, hem faul yapiyorlar sonrada, yok hakemim, yanlis gördünüz, asil dert toptu, ben birsey yapmadim, bak karsi tarafta faul yapti felan oluyor. Siz ayni teknigi kullaniyorsunuz, ve her topikte.
Neyse, benden bu kadar, sizden dolayi ben ban yiyecek halim yok.
Milletvekili hiç öyle birsey demiyorki. Soruyor sadece, insanlari zor ile namaz kildiran, yada siddet estiren bir grup varmi diye. Namaz kilan insanlar terrorist oldugunu söylemiyor. Ki söylemis olsaydi bile, bu benim bunu savundugum anlamina gelmiyorki.
Yani gerçekten baze seyleri istediginiz gibi yorumluyorsunuz. Sonrada masumus gibi, ellerinizi çekiyorsunuz ve yok öyle söylemek istemedim, yanlis anlamis oluyoruz biz. Su günlerde dünya kupasindan sonra aklima faul yapmis futbolcular geliyor, hem faul yapiyorlar sonrada, yok hakemim, yanlis gördünüz, asil dert toptu, ben birsey yapmadim, bak karsi tarafta faul yapti felan oluyor. Siz ayni teknigi kullaniyorsunuz, ve her topikte.
Neyse, benden bu kadar, sizden dolayi ben ban yiyecek halim yok.
Anlamada zorluk çekip karmaşa yasadığınız kısım şurası :
CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Bekir Bozdağ'ın yazılı olarak cevaplandırması için şu soruları yöneltti:....
soru soran kim şimdi anladını umarım.
Yahu zor ile beni konusturuyorsunuz evet kilit kelime SORU SORU SORU! Yani iftirada bulunmadi, kesin bir sekilde namaz kilanlari terrorist olarak ilan etmedi.
Sadece adalet bakanligina bir takim SORULAR SORMUS! Bilmiyorum demokrasiden haberin varmi fakat çogu demokrasilerde böyle oluyor. Sorusturma oluyor. Eger bir olay var ise, çikiyor ve cezalar veriliyor ve eger olay çok büyük ise yasa önergeleri veriliyor. Eger bir olay yoksa sorusturma kapatiliyor. Yani kanimca bir sorusturma iftira degil, olamaz.
Ve bu gerçekten son yorumum oluyor. Sana iyi forumlar dilerim.
Başlık biraz genel olmuş ama otobus yolculuklarında vakit girdiğinde namaz kılınması istenmiyor bunun yasağı isteniyor bu yeterli değil mi?
kaza yapılsa daha sonra olur..eğer sakınca varsa meryemcim..
Sakincadan kastiniz nedir?
kaza yapılsa daha sonra olur..eğer sakınca varsa meryemcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?