Namaz kılmaktan utanmak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de hemen insanı dinsiz diye etiketlemeye meraklı ne çok sözde " dindar" var.bir tane yorum yapıyorsun, hakaretleri sıralıyorlar. Insanlar fikrini söylemekte özgür. Kimseye hakaret edilmeden yapılan yoruma da gelip hakaretleri sıralamak dindar yani "örnek olması" gereken insanların da yapacağı şey değil. Beğenmiyorsanız hakaret etmek yerine eksileyin

Ben inancımla ilgili yorum yapmadım. Sana mı kaldı beni yargılamak, hadsiz! Kaç tane yorum yapmışsın konuya, sahiplenen konuyu sensin. Gitmiş polemik çıkarıyorsun şu saatte. Engelliyorum hadsizlere ayıracak vaktim yok.

Evet evet belli oluyor inancınla ilgili herşeyi biliyoruz ama şuan iyi ki yorum yapmadın hahahah ay çok umrumda zaman ayırman, üslup çok önemli ne kadar modernlik akıyor teşekkürler 😆😅😆😅

Hadi ya öyle hemen soğumak oluyor mu bu dinden? İstersen İslam'dan soğuma diye kırbaç vereyim de kırbaçla bizi belki "ayy ne de güzel dayak yiyor, sevdim bu İslam'ı" falan de :) benim 2 çift lafimla dinden soğuyacak insanin hicbir zaman bu dine girdiğine inanmam. Ayrıca üniversitede camiden sonra kütüphane yapılınca noluyor onu anlamadım? Mesela cami kaçıncı sırada olmali? Yada kütüphaneden önce cami değilde başka şey yapılsaydı gözüne bu kadar batar mıydı? Senin gibilerin derdi kütüphane değil canim... senin gibiler İslam'a dair bişey gördüğünden beyninden vurulmusa dönüyor.
Kırbaclayan kim oluyor şeriatla yönetilen ülkelerde görüyoruz. Bana cevap yazma, senin gibi yobazla konuşacak bir şeyim yok. Senin de benimle konuşacak bir şeyin olmasın.

Hadi ya öyle hemen soğumak oluyor mu bu dinden? İstersen İslam'dan soğuma diye kırbaç vereyim de kırbaçla bizi belki "ayy ne de güzel dayak yiyor, sevdim bu İslam'ı" falan de :) benim 2 çift lafimla dinden soğuyacak insanin hicbir zaman bu dine girdiğine inanmam. Ayrıca üniversitede camiden sonra kütüphane yapılınca noluyor onu anlamadım? Mesela cami kaçıncı sırada olmali? Yada kütüphaneden önce cami değilde başka şey yapılsaydı gözüne bu kadar batar mıydı? Senin gibilerin derdi kütüphane değil canim... senin gibiler İslam'a dair bişey gördüğünden beyninden vurulmusa dönüyor.

İslamofobi 😬 boşver

Ben namaz kılan biriydim . Ama son zamanlarda namaz kıldığımi insanların görmesini istememe hissine kapıldım(yurtta kalıyorum (üni). Yani sanki namaz kilinca bana yobaz , ya da gelişmemis Arap gibi bakacaklarini hissettim .Namaz kıyafetlerinden dolayı bu hisse kapıldım. Dış Giyimim halim gayet yerinde. Modern dünyanın modern insanı gorunumundeyim (tesettürlü değilim) ama bu hisse kapıldım.Bu zamana kadar hiç bu hisse kapılmadan namazlarni kilardim ve çok iyi hissederdim . Şuan kilmiyorum çünkü utanıyorum.Benim için önemli olan Allah'ın istediği. Siz ne düşünüyorsunuz? Siz namaz kılan insan gördüğünüz zaman ne düşünüyorsunuz?
Madem önemli olan Allâh ın isteği geri kalan hiçbir şey umurunda olmaması lazım geri kalmış diye düşünseler falan ne olacak hayatında olmayan insanların düşüncesi niye önemli zaten ibadet etmenin inanmanın en zor tarafı hep çevre baskısı olmadı mı islam ilk yayılmaya başaladıgı andan itibaren hep aynı kaygı var inancı sağlam olan bu yolda yılmıyo işte siz bence bir içinize dönün bakın namaz kılarken takdir edilmek için kılmıyorsak tepkiler de umrumuzda olmamalı

Kırbaclayan kim oluyor şeriatla yönetilen ülkelerde görüyoruz. Bana cevap yazma, senin gibi yobazla konuşacak bir şeyim yok. Senin de benimle konuşacaksın bir şeyin olmasın.
Yobaz kelimesini kullanmak için oldukça geciktin halbuki daha erken bekliyordum. Sonuçta kendini modern sanan laleler ağzından köpükler akıtarak erkenden zikreder bu kelimeyi. Senin gibi dinsiz ahlaksız soytarılar kırbacı hakediyor kusura bakmayacaksın. 😏

Namaz kılıyor diye bağnaz görülen insanlar kimler çok merak ediyorum. Ayrıca bu yobazlık, bağnazlık kime ve neye göre? Inanan insanın rehberi Kur'an-ı Kerimdir, benim için onda yazılan şeyler esastır. İslam'ın ılımlı islam, modern İslam Arap sevicilik vb isimler adı altında farklı yönlere çekilmeye çalışıldığını düşünüyorum.

Ben inancımla ilgili yorum yapmadım. Sana mı kaldı beni yargılamak, hadsiz! Kaç tane yorum yapmışsın konuya, sahiplenen konuyu sensin. Gitmiş polemik çıkarıyorsun şu saatte. Engelliyorum hadsizlere ayıracak vaktim yok.

O kadar gerginsin ki yorumu duzenleyip ban alıcam bari hakaret edeyim demişsin çok yazık papatya çayı önerebilirim hakaret etmeden ifade edemiyorsun kendini malesef hadsizlik nerde yapmışım? İlginç doğrusu😆 istediğim kadar yorum yaparım zannederim bu platform sana ait değil. Cıks.😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.