- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi enteldantell
-
ooo maşallah,inş değişmez:)Ankara universitesinde ilahiyat okumaya karar verdim:)
YAVAŞ YAVAŞ CANIM ,olsun ,üzülme tam gaz devamSabah namazima kalkamadım küçük bebeğim var hasta gece sürekli kalktım ona uyuya kalmışım okula giden çocuğuma zor kalktım dünde yatsıya yetisebildim
Canım bu 40 gün olayı doğru mu peki onu aşınca rahatlarsın falan deniyo yaooo maşallah,inş değişmez:)
YAVAŞ YAVAŞ CANIM ,olsun ,üzülme tam gaz devam
yyaaa bak gördünmü kedi nelere kadir:) maşallah kediye.Sabah namazına kalkıldı eve aldığım kedi parmakları yalamaya başladı uyandım
evet ama 5te 5 yaparsan..Canım bu 40 gün olayı doğru mu peki onu aşınca rahatlarsın falan deniyo ya
İsteyince Allah kaldırıyoryyaaa bak gördünmü kedi nelere kadir:) maşallah kediye.
evet ama 5te 5 yaparsan..
kedidir o kedi:)İsteyince Allah kaldırıyor
oh oh maşallah.Ben de kıldım Sabahı çok şükürhayırlı sabahlar
sabah namazımı kıldım, buradayım :))
Bende buradayım sabahı kıldım hastane işlerim yoğun diye çok yazamıyorum
Burdayim canim cok fazla giremiyorum kizim hasta kac gündür onla ugrasiyorum halen hasta
çok geçmş olsun canımBurdayim canim cok fazla giremiyorum kizim hasta kac gündür onla ugrasiyorum halen hasta
Hem dogum günü hem hastalik valla halim falan kalmadi
minnoşu görmeye mi canım:)Bende buradayım sabahı kıldım hastane işlerim yoğun diye çok yazamıyorum
Saol canim allah razi olsunçok geçmş olsun canım
doğumgünü kutlu olsun
sağlıcakla nice yıllara inş.
Evet ablacım şeker yükleme testi kontroller derken biraz yoğun geçti buna da şükürminnoşu görmeye mi canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?