- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
hayırlı sabahlar kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefis hiçbir zaman hazır değildir kardeşim,sen başla nefsi neyle beslersen o gelişir sende.Selamün aleyküm hanımlar bende çok istiyorum namaz kılmayı ama bı türlü asamiyorum kendimi ya korkularim var hepsi bir bahane gibi banada yardımcı olur musunuz ? Her regl sonrası baslicam diyorum ama olmuyo ..
Önce Kuran meali oku,imanını guclendir. Sana zor gelen nedir onu düşün.Nefis hiçbir zaman hazır değildir kardeşim,sen başla nefsi neyle beslersen o gelişir sende.
Bende bekliyorum kircam zincirleri artıkBuralardayım regl oldu bu kız
Bitse de ibadetlerime dönsem
Teşekkür ederim doğru soyluyosun güçlendirmek lazım imaniÖnce Kuran meali oku,imanını guclendir. Sana zor gelen nedir onu düşün.
Hoşgeldin canım. Belki burası seni tetikler. Rabbim sana da nasip etsin.Selamün aleyküm hanımlar bende çok istiyorum namaz kılmayı ama bı türlü asamiyorum kendimi ya korkularim var hepsi bir bahane gibi banada yardımcı olur musunuz ? Her regl sonrası baslicam diyorum ama olmuyo ..
Ben de regliyim ama aklım burda.Buralardayım regl oldu bu kız
Bitse de ibadetlerime dönsem
Hoşbuldum canım inşallah nasip eder mevlam.. regl bekliyorum dediğin gibi aklım hep seccademde.Hoşgeldin canım. Belki burası seni tetikler. Rabbim sana da nasip etsin.
Ben de regliyim ama aklım burda.
Akşamlar, yatsılar ne alemde?
herkes regl bu ara ,ondan topic sakin,haftaya herkes namazıyla olur burada inş.Hoşbuldum canım inşallah nasip eder mevlam.. regl bekliyorum dediğin gibi aklım hep seccademde.
çok geçmiş olsun neden o kadar ilaç?en büyük şifa KURAN okumakArkadaşlar belki Allah sizi bana yardım etmek için vesile kıldı.Ders çalışıyorum ama günde 1 saat ayriyeten 4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.Istegim hayata çok daha bağlı olmak ve günde 4-5 saatlere çıkabilmek.Derslerde çalışkanlık ve başarı için bildiğiniz tesirli dualar var mı?
Tesekkur ederim.Kuran tefsiri okuyorum ama sanırım psikiyatrik içimde bu dünyaya karşı yaşıma göre acayip bir soğukluk ve amacsizlik var.O yüzden günde 1 saat kadar calisabiliyorum.Su an selectra,lithuril,aripa ve gyrex bir de tiroid hapiyla benexol kullaniyorum.herkes regl bu ara ,ondan topic sakin,haftaya herkes namazıyla olur burada inş.
sen de katılırsın bize
çok geçmiş olsun neden o kadar ilaç?en büyük şifa KURAN okumak
bunca şey bir arada olması ilginç geldi, bence hepsi yoktur ya biri vardır ya öbürü.Tesekkur ederim.Kuran tefsiri okuyorum ama sanırım psikiyatrik içimde bu dünyaya karşı yaşıma göre acayip bir soğukluk ve amacsizlik var.O yüzden günde 1 saat kadar calisabiliyorum.Su an selectra,lithuril,aripa ve gyrex bir de tiroid hapiyla benexol kullaniyorum.
Önceki doktorlarımız bipolar,okb ve anksiyete teshisi koymuştu.Bu doktor oyle bir teşhis koymadı.4 aralikta gideceğim 2.seansima.Acik açık soracağım bipolar miyim diye.
Bugün son bende spiral olduğu için son demlerini bekliyorum abdestlenip katilcam inşallah aranizakızlar naaaber.
herkesin regl bitmiştir sanırım
ne yaptınız bakayım dökülün:)
arada olur canımBen bugün sabah namazına kalkamadım uyumuşum maalesef. Onun dışında devam ediyorum diğer vakitlere elhamdülillah