- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
içimden paşa mı geliyor demek geldi, doğruuymuş:)Erkek diye biliyoruz bakalım detaylı ultrasonda bir süpriz yapmazsa bize
Aaa hisleriniz kuvvetli demekiçimden paşa mı geliyor demek geldi, doğruuymuş:)
erkek kıza pek dönmez bence:)
onu bir yerinden anlıyorlarya , o açıdan:)
AYNEN CANIM SAĞLIKLI olsun yeter.Aaa hisleriniz kuvvetli demek
Bende öyle düşünüyorum dediğiniz gibi çok net bişeyler görmüştük bacak arasını güzel açmıştı o gün kesin erkek dediler sonraki kontrolümde kıza benziyor dediler o yüzden ikilemde kaldım biraz ama bana da erkek gibi geliyor sağlıklı olsun yeterki
Müsait değilim
ay herkes regl :)Müsait değilimtesbihat çekebiliyorum
Reglimin 2. günü 3 gün sonra namaza başlayacağım inşallah
Öğlen kılındı
oh maşallah .RABBİM kabul etsin canım.Öğlen kılındı
Şuan dışarıdayım alışverişte inşallah eve geçince ikindiyi kılıcam canim
Allah razi olsun canim cümlemizin kabul olsunoh maşallah .RABBİM kabul etsin canım.
Hoşgeldin canım, tabiki.Bende katılmak istiyorum bu grubaDevamlılığıma vesile olabilir inşallah
As canım hoşgeldin.Selamlar arkadaşlar. Namaza yeni başlayan arkadaşların namazı bırakmayı düşündükleri zamanda kendilerini zorlamadan nefsine ağır gelmeyen kısmıyla devam etmelerini öneririm. Örneğin yeni başlayan birinin gözünde yatsının tamamını kılmak büyüyebilir. İlk zamanlar oturtana kadar farzını kılabilir.çalıştığı için işinden dolayı kılamayan arkadaşlar evde oldukları vakitleri kılsınlar. Elbette doğru olan tamamını kılmak. Namazımızın daim olması için ve namazımızdan lezzet alması için Allah a dua etmekte teşvik ediyor. Namazlarımız daim olsunsevgiler
maşallah canım ,elbette pes etme.RABBİM kabul etsin,bu arada hoşgeldinMerhabalar bende yeni başladım. Kaçırdığım vakitler oluyor ama pes etmicem
maşallah canım hoşgeldinYıllardır hiç aksatmadan kılarım. 3 gündür bazı öğünleri kaçırıyorum. Çok üzülüyorum ama unutuyorum. Bir bakıyorum saat geçmişiş bebek ev.. Allah affetsin. Namaz uygulaması indirdim inşallah ise yarar
hoşgeldin canım ,reg limisin yoksa başlamama sebebin başka mı,inş burada teşvik olursunBen de katılmak istedim aranıza ben henüz başlamadım ama çok istiyorum inşallah bir an önce bana da nasip olur
Hoş buldumhoşgeldin canım ,reg limisin yoksa başlamama sebebin başka mı,inş burada teşvik olursun
zaten bir kaç gün sonra herkes regl bitecek,tam gaz teşvik başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?