- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
hah evet çok doğru düşünüyorsun maşallah sana.Yok yargılamak için değil de kendimi böyle motive ediyorum. Düzgün ameller işlemeye çalışıyorum iyi bir insan olarak hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum. Sonra diyorum ki Rabbim bana farz kılmış, ilk soracağı soru bu. Kalk hemen kıl diyorum kendi kendime. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
hoşgeldin canım ,tabiki gel buyur .Bende katılmak istiyorum, regl sonrası başlamak zor geliyor, sizle birlikte daha hevesle yaparım diye düşünüyorumgüzel topik.
Hoşbulduk canım olur bana uyarneden utanıyorsun canım,hiç yapmamaktan daha iyi değil mi?
RABBİM çabalarını daim etsin inşallah
belki burada devamlı kılmaya niyet edersin
canım hoşgeldin
öğlen vakti hatırlatmalara başlayalım o zaman.
evet canım aynen .Kıldığınız namazların arkasından tüm müslüman kardeşlerinize,bizlere dua etmeyi unutmayın
Ayda 2 kez mievet canım aynen .
hanımlar bu ay benim 2 kez regl oldum.şuan ikincsi ,sabah duş almıştım , koşa koşa öğlen eve gittim namaza ki, malesef(
hormonlarım iyice şaştı.
sizde durumlar nasıl?
öğlen namazını kılanlar kimler ?
hatırlatayım :)
sadece bu ay canım .Ayda 2 kez misadece bu ay mi böyle oldu canım?
Ben de yarın akşam temizlenecegim inşaallah
Bende öğlen namazımı kıldım diyerek topiğe dahil olmak isterimevet canım aynen .
hanımlar bu ay benim 2 kez regl oldum.şuan ikincsi ,sabah duş almıştım , koşa koşa öğlen eve gittim namaza ki, malesef(
hormonlarım iyice şaştı.
sizde durumlar nasıl?
öğlen namazını kılanlar kimler ?
hatırlatayım :)
Düzelir insaallah canım hayırlısıylasadece bu ay canım .
şaştım kaldım miyom var sanırım ondan.
kızken de öyle olurdu evlenince düzelmişti ama arada sırada yılda bir oluyor böyle
hoşgeldin canım , ne güzel bir geliş oldu ,maşallah, resim senin mi , yaşın genç sanırım ,kaç yaşındasın?Bende öğlen namazımı kıldım diyerek topiğe dahil olmak isterim
Sizede geçmiş olsun inşallah bir an önce düzene girer döngünüz
Hoşbuldumm evet 25 yaşındayım çok teşekkür ederim ne güzel bir topik açmışsınız sizdehoşgeldin canım , ne güzel bir geliş oldu ,maşallah, resim senin mi , yaşın genç sanırım ,kaç yaşındasın?
genç olup ,namaza gönül verenlere ayrı bir hayran oluyorum .
oh oh ,maşallah ,bebiş kaç aylık ,sağlıcakla doğur inş.Hoşbuldumm evet 25 yaşındayım çok teşekkür ederim ne güzel bir topik açmışsınız sizdebir de ben hamileyim namazları oturarak kılabiliyorum buna şükür
Ay inşallah Allah razı olsun bebiş beş buçuk aylıkoh oh ,maşallah ,bebiş kaç aylık ,sağlıcakla doğur inş.
ne güzel hamile de olsan bırakmıyorsun bravo sana canım .
Demek gebesinnn sağlıcakla al kucağına inşaallahHoşbuldumm evet 25 yaşındayım çok teşekkür ederim ne güzel bir topik açmışsınız sizdebir de ben hamileyim namazları oturarak kılabiliyorum buna şükür
kız mı , erkek mi?Ay inşallah Allah razı olsun bebiş beş buçuk aylıkçok teşekkürler
ah canım RABBİM sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.Demek gebesinnn sağlıcakla al kucağına inşaallahbana da tüm isteyenlere de dua et olur mu
Amiiin çok sağolunDemek gebesinnn sağlıcakla al kucağına inşaallahbana da tüm isteyenlere de dua et olur mu
Amiiin inşaallah hayırlısıyla canımkız mı , erkek mi?
ah canım RABBİM sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Erkek diye biliyoruz bakalım detaylı ultrasonda bir süpriz yapmazsa bizekız mı , erkek mi?
ah canım RABBİM sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ay Allah razı olsunnn cok teşekkür ederimmm amiinn inşaallahAmiiin çok sağoluntabiki dua ederim ya hatta size bizzat ismen dua edicem inşallah en haayırlı en güzel vakitte nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?