- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
Amin canım inşallahAksamı kıldım dualarımızı ettim hepimizeeee
Yatsıyı geniş geniş kılmak için bekliylrum duş gusul vs alıp. Bugün cuma gecesi
Biz müslümanların bayramı
Duası kabul olan günahları affedilen kullardan oluruz inşallah
Oh oh bi de kaza da var, maşallah suphanallah.5 vakit namaz ve her vakitten sonra kaza namazı kılındı
Bu gece teheccüd namazına nasip olursa kalkacağım
RABBİM cümlemizin ibadetlerini kabul eylesin
Amin canımBen de kıldım 5 vakit çok şükür. Şimdi yatsıyı da kıldım işe güce başlamadan. Sonraya bırakınca insana tembellik çöküyorsizlere de dua ettim hayırlı cumalarimiz olsun Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin katında günahlarımızı affetsin inşaallah
Tabii ki tıp terimleri ise bilemem pek ben kişisel gelişim kısmı ilgimi çekiyor hayatı daha yaşanabilir kılmak içinPsikoloji için merak ettiğim şeyleri sorsam cevaplayabilri misiniz?
19 yaşında bir genç kız neden hayattan soğumuş gibi hiçbir şey yapmaz ve hatta kıyametin yarın kopacak olması onun için iyi bir şeydir?Tabii ki tıp terimleri ise bilemem pek ben kişisel gelişim kısmı ilgimi çekiyor hayatı daha yaşanabilir kılmak için
Yaa maşallah ne güzel ben de etkili iletişim için kendimi geliştirmek istiyorum bir Psikoloğu dinlemek de hoşuma gittiği için yazıldım.Hah tamam, onların cümlesini aldım, kat kat sertifikam var, sertifika koleksiyoncusu geldi haaaanım, hem de çocuk üzerine:))
Kesinlikle bakış açısı anlamında çok şey katıyorTabii ki tıp terimleri ise bilemem pek ben kişisel gelişim kısmı ilgimi çekiyor hayatı daha yaşanabilir kılmak için
Bunların cevabını doktor bulabilir, burada kimse bulamaz :)19 yaşında bir genç kız neden hayattan soğumuş gibi hiçbir şey yapmaz ve hatta kıyametin yarın kopacak olması onun için iyi bir şeydir?
Çok güzel, doğru yoldasın, devam et, ben sırf çocuklar için aike danışmanlığı ve drama eğitimi bile aldım:) meslek olarak yapmak için değil:)Yaa maşallah ne güzel ben de etkili iletişim için kendimi geliştirmek istiyorum bir Psikoloğu dinlemek de hoşuma gittiği için yazıldım.
Kendini geliştirmediği için geliştirse bu bakış açısına sahip olmaz19 yaşında bir genç kız neden hayattan soğumuş gibi hiçbir şey yapmaz ve hatta kıyametin yarın kopacak olması onun için iyi bir şeydir?
Ablalarından örnek alsın :)))Kendini geliştirmediği için geliştirse bu bakış açısına sahip olmaz
Valla bol kitap okumak lazım vakit çok değerli bakış açını değiştirmek gerekiyorAblalarından örnek alsın :)))
Ömrüm kitap okumakla geçti:) üstüne 3 üniversite okudum, bir de kitap yazdım:) piyasaki tüm çocuk gelişimi kitaplarını okudum:) belki 200 vardır :)Valla bol kitap okumak lazım vakit çok değerli bakış açını değiştirmek gerekiyor
Vauuv harikasın kaç yaşındasın canım sen kitabının adı nedir tebrik ederimÖmrüm kitap okumakla geçti:) üstüne 3 üniversite okudum, bir de kitap yazdım:) piyasaki tüm çocuk gelişimi kitaplarını okudum:) belki 200 vardır :)
Tşk ederim canım , benim cv kabarık biraz,herşey var:) boşver ismini ama kadın ve annelik üzerine çalışıyorum. Yaş 41. Yaşlı mı duruyorum kitap filan deyince :) yaşımı göstermiyorum ama :) ufak tefek birşeyim:) okumak derken ben kitap okumaktan bahsetmiştim aslında:) kitap bambaşka bir dünya gerçekten. Ama ben artık maneviyata eğiliyorum, 40tan sonra öyle oluyor galibaVauuv harikasın kaç yaşındasın canım sen kitabının adı nedir tebrik ederimben de kendimi bildim bileli kitap okurum üniversite okumadım ama kendi tercihimdi o yıllar sınava girip 2 yıl birçok güzel üniversite tutuyordu aklımın hep bir yerlerinde var okuyayım falan ama teori dersleriyle hiç uğraşmak istemiyorum hobi olarak kendimi zaten geliştirmeyi seven biriyim.
Yok 3 üniversite deyince o yüzden yaş sordum maneviyata bir ara çok yöneldim ara ara yine okurum bilim kurgu dışında her tür okuyorum bilim kurgu saçma geliyor vakit kaybı okumuyorum.Tşk ederim canım , benim cv kabarık biraz,herşey var:) boşver ismini ama kadın ve annelik üzerine çalışıyorum. Yaş 41. Yaşlı mı duruyorum kitap filan deyince :) yaşımı göstermiyorum ama :) ufak tefek birşeyim:) okumak derken ben kitap okumaktan bahsetmiştim aslında:) kitap bambaşka bir dünya gerçekten. Ama ben artık maneviyata eğiliyorum, 40tan sonra öyle oluyor galibayıllarca stklarda da çokça proje yaptım ama dingin zamanıma geçtim artık :) 2.kitabı da çıkarıcam da vakit yok şuan, bakalım kısmet.
Kesinlikle öyle ama burada belli bir kesim var o tarz insanlardan hoşlanmıyorum bana kendini geliştiren benim de kendimi geliştirebileceğim yönde muhabbetler yapanlar ilgimi çekiyorKk da niye varım, burası tam sosyolojik bir çalışma gibi:) okuduklarım karşısında insan psikolojisi, sosyolojik ve kültürel konjoktür anlamında farklı bir bakış açısı kazandırıyor insana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?