- Konu Sahibi enteldantell
Evdeysen tazele abdesi ben yeni aldim simdi yatsi okundu kilicam hemen cayimi iceyimKızlar nazar ettiniz yaa, çişim geldi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdeysen tazele abdesi ben yeni aldim simdi yatsi okundu kilicam hemen cayimi iceyimKızlar nazar ettiniz yaa, çişim geldi:))
Evde daha zor canım ya, parkta çayını termosa koy git çekirdeğini al çitle ohhSorma bizimde okuldan sonra park sefamiz var ay valla kışı dört gözle bekliyorum parktan kurtulmak icin
Çocuklara ders çalıştırıyorum, kaldı artık yatmaya.Evdeysen tazele abdesi ben yeni aldim simdi yatsi okundu kilicam hemen cayimi iceyim
Ohh maşallah.İkindi ve akşam namazı kılındı akşam namazı son dakikalarda yetiştirdim şükürler olsun birazdan yatsıyı kılacağım inşallah
Ohh maşallah.Yatsi namazi kilindi allah kabul etsin
Yatsıyı kıldım yemekti toplamaktı şu bu derken anca yazabildimYatsıya az kaldı, akşam namazı artık kılınmaz canlarım, yatsıyı kılanlaf yazarsa sevinirim, daha var biraz, hemencik kılalım huzurlu uyuyalım inşallah
Dualarda buluşalım.
Aminnn inşallahYatsi namazi kilindi allah kabul etsin
Aaa kimler varmış burdaEvde bı rehavete kapılıyorum çocuk var .yemek derdi evi topla kilamiyorum
Dualarda b
Yatsi namazi kilindi allah kabul etsin
Rabbim kabul etsin inşallah canımYatsı namazımı kıldım.
Bir de hacet namazı kılacağım inşallahh
Allah cümlemizin namazlarini kabul etsin eksigimiz varsa allah tamamlasinRabbim kabul etsin inşallah canım
Tabiki canım geliriz.Allah cümlemizin namazlarini kabul etsin eksigimiz varsa allah tamamlasin
Kizlar liste bittiginde benim dua topigime gelin ordan da dua okuyalim günlükt
Cok sevinirim canim hem namazda beraber olalim hemde dua arkadaşi olalim listem bitsin buraya yazarimTabiki canım geliriz.
Tabiki seve seve.Cok sevinirim canim hem namazda beraber olalim hemde dua arkadaşi olalim listem bitsin buraya yazarim