- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kuzum ben lsiteyi düzenledim. ben aslında düzenlemekten bahsetmiştim.Dağılmayalım ilk arkadaş için okuduk ta bi ikinci arkadaşın listesini yapamadım. Eğer liste isini devralabilirsen mutlu olurum. Beceremedim zira ben :/
İlk arkadaş için okuma yapanları işaretleyim bende.kuzum ben lsiteyi düzenledim. ben aslında düzenlemekten bahsetmiştim.
takip etmek isterdim. ama okumayan arkadaşlar olursa ben sorumluluk almak istemem.
zaten gelen gidende pek yok
ayatel kursi okumak başta salavat okumak iyi olru canım. ben ara ara yardım ederim yne sana ama sorumluluk almak istemiyorum. birinin hakkı geçsin istememİlk arkadaş için okuma yapanları işaretleyim bende.
Saolasın. takip işi nasıl halletcem onu düşüneyim bu kadar zor olcağını düşünememiştim. eski msjlara döneyim ben
Benim beceriksizliğimden son bulacaktı ama kurtardık durumuDevam etmemize çok sevindim kızlar. Bu şekilde birbirimize dua etmek çok hayırlı bir şey. Lütfen gelin, bırakmayalım. Her gün birimize dua etsek her hafta dualarımız tekrarlanmış olur. Müminin mümin kardeşine ettiği dua kadar güzel bir dua var mı? Duaya çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlardayız. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?