Katılıma göre toplu ya da her güne bir kişi için kılabiliriz ortak kararla. Bir kaç kişi daha gelince niyetlerimizle beraber listemizi oluştururuz.Canım ben katılmak isterim ama çalışıyorm ne zaman kilabilirsem buradan haber veririm.
Ben de katılmak isterim arkadaşım :) Çok güzel düşünmüşsünArkadaşlar nereden bulmuştum hatırlayamıyorum.Fakat defterime not almışım. 7 arkadaş toplanırsak hergün birimizin dileği için namaz kılıp dua edelim. Her hafta yeniden sıramız dönsün.
Not aldığım şekilde aynen yazıyorum.
Önce 2 rekat Allah rızası için namaz kılıyoruz.
Namaz ardından arkadaşımızın(kendimizin) dileğinin kabulune niyetlenip dualarımıza başlıyoruz.
1 defa Nasr Suresi
25 defa ''Estağfirullahel Azim''
1 defa Fatiha Suresi
5 defa ''Allahumme salli ve sellim ve barik ala men aleyhissalatü vesselam ve ala alihi ve ashabihi ve etbaihi bi adedi halkike rızai nefsike ve zineti arşike ve midadi kelimatike Ya Gafur Ya Rahim Ya Latif Ya Erhamerrahimin''
3 defa İnşirah Suresi
3 defa İhlas Suresi
300 defa ''Lailahe İllallah''
Hepsi bitince tekrar niyetimiz için dua edip ''Rızai ilahine bıraktım. Amin.'' dedikten sonra huzurla Rabbimize güvenip rahatlıyoruz.
Çok sevindim. Bir an önce grubumuz oluşsun ki başlayalım istiyorum heyecanla.Ben de katılmak isterim arkadaşım :) Çok güzel düşünmüşsün
Ekliyorum hemenBende katılmak istiyorum canım
7 kişi olsak hergün birimiz için dua ederiz hafta tamamlanır. Yeni haftada yeniden devam ederiz diye düşünüyorum. ama tahmin ettiğim gibi katılım olmadı.Kaç kişi olacak canim
Bence de başlayabiliriz gelen oldukça listemize ekleriz :)7 kişi olsak hergün birimiz için dua ederiz hafta tamamlanır. Yeni haftada yeniden devam ederiz diye düşünüyorum. ama tahmin ettiğim gibi katılım olmadı.
Şimdi 4 kişiyiz başlayabiliriz kabul ederseniz.
Başka şekilde okuma fikri verirseniz o da olur. Benim aklıma gelen bu şekildeydi.
Tamam vakit kaybetmeyelim o zaman dualarınızı yazar mısınız?Bence de başlayabiliriz gelen oldukça listemize ekleriz :)
Tabi kiBeni de ekler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?