- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi aypare ackerman
Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum çünkü bi başlayıp bi bırakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel canim hosgeldin , ben de o sekildeydim ama hic farkında degiliz ki gelip geciciyiz bu dünyada sabah saat 6da magazalarda 1000₺ hediye deseler hepimiz uyanir gideriz ama Rabbimin cenneti icin bunu yapmıyoruz ben bide burdna bakıyorum olaya bu dunyaya cok deger veriyoruz malesef artik ahiretimize yatirim yapalım insallahMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum çünkü bi başlayıp bi bırakıyorum
Kuzum birde hamileyim regl derdim de yok yani bi başlasam kesintisiz kilicam ama yapamıyorum rabbim bize çok uyarı gönderiyor ama anlayamıyoruz maleseff camilerin kabenin kapatılması aslında hepsi birer uyarı yarına çıkacağımız bile belli değilken namazı böyle aksatmak çok zoruma gidiyorgel canim hosgeldin , ben de o sekildeydim ama hic farkında degiliz ki gelip geciciyiz bu dünyada sabah saat 6da magazalarda 1000₺ hediye deseler hepimiz uyanir gideriz ama Rabbimin cenneti icin bunu yapmıyoruz ben bide burdna bakıyorum olaya bu dunyaya cok deger veriyoruz malesef artik ahiretimize yatirim yapalım insallah
cok haklisin inan bende boyleydim dün başladım ama seytan her vakitte kilma dediKuzum birde hamileyim regl derdim de yok yani bi başlasam kesintisiz kilicam ama yapamıyorum rabbim bize çok uyarı gönderiyor ama anlayamıyoruz maleseff camilerin kabenin kapatılması aslında hepsi birer uyarı yarına çıkacağımız bile belli değilken namazı böyle aksatmak çok zoruma gidiyor
oh ne güzelGünaydın hanımlar sabah namazını kıldım bu sabah çok şükür:)
Amin canım sağ ol hepimizinkini inşallah :)oh ne güzel
Allah kabul etsin
Hoşgeldin cnmHadi bende geldim
yarın sabaha inşallah canim yatmadan dua et sabah namazına uyanmak icin 3 Kevser süresi oku bir deSabaha kalkamadım kızlar
hoşgeldinnn canimmHadi bende geldim
Kılındıogle namazları kilindi mi
Allah kabul etsin inşallahKılındı