- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.661
Doğru hep şikayet ediyoruz şükür yerine@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
Kızlar iki sefer etiket yaptım ama şu dua gördüm paylasmak istedim
Eki Görüntüle 2843775
Oğlanı uyuttum bekliyorumEy Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden,her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden,Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden,
korktuklarından eminumduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah’ım! Amin
Kimler Ezan-ı Muhammedi Bekliyor. Canlarrrrr
C ceycey0406 .Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni @yarim66
Hatmimi ettim az önce rabbim cümlemizim kalbindekini versin günahlarımızı affetsin... aha şimdi namaza gidiyomEy Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden,her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden,Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden,
korktuklarından eminumduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah’ım! Amin
C ceycey0406 .Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni @yarim66
Ben ❤ 7 geçe okunacakEy Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden,her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden,Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden,
Allah Kabul etsin canımHatmimi ettim az önce rabbim cümlemizim kalbindekini versin günahlarımızı affetsin... aha şimdi namaza gidiyom
Benimki de uyusaOğlanı uyuttum bekliyorum
Ben ❤ 7 geçe okunacak
İnşallah uyur sen de dinlenirsin birazAllah Kabul etsin canım
Benimki de uyusa
Yaptım ben canım.@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
Kızlar iki sefer etiket yaptım ama şu dua gördüm paylasmak istedim
Eki Görüntüle 2843775
Allah kabul etsinHayırlı cumalar cümleten
Yaptım ben canım.
Dünden beri bekliyordum çok şükür bütün ailemin niyeti için de ayrı ayrı yaptım
Zeytini uyutup hemenEki Görüntüle 2844007
Allah muhafaza Eylesin..5 vakit kılmayı nasip etsin inşaallahNAMAZ VAKTİ CANLAR
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Allah gabul etsin guzumHatmimi ettim az önce rabbim cümlemizim kalbindekini versin günahlarımızı affetsin... aha şimdi namaza gidiyom
Eki Görüntüle 2843935
Sûre-i Kadir, Mekke’de nâzil olmuştur. 5 âyettir. Kelimeleri, 30 kelimedir. Harfleri, 112 harftir.
Sûrede, Kadir gecesinden söz edildiği için Kadir Sûresi adını almıştır. Sûrenin konusu kadir gecesi ve fazileti hakkındadır.
Bismillâhir-Rahmânir-Rahîym
Okunuşu: İnnâ enzelnâhü fi leyletilfeadr [1], Ve mâ edrâke mâ leyletülkadr [2], Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr [3], Tenezzelülmelâiketü uerrûhu fıyhâ bi’izni rabbihim min külli emr [4], Selâmün hiye hattâ matla’ıl/ecr [5],
Mânâsı: "Şüphesiz biz, onu (Kur’ân’ı) Kadir Gecesi’nde indirdik [1].
Bildin mi, nedir Kadir Gecesi f2J. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır [3]. O gecede melekler ve Rûh (Cebrail), Rablarının izniyle, her iş için arka arkaya iner (4). O gece, fecrin doğuşuna kadar selâmettir
Konusu sadece Kadir Gecesi’nden bahseder. Ve yine Kadir Gecesinin faziletinden söz ederek, Kadir Gecesi’nde meleklerin yeryüzüne (bereketler ve feyzü bereket) getirerek, sabaha kadar selâmettik ve emniyet içinde tecelli eden Cenâb-ı Allâh'ın lütuflarından söz eder.
Kadir Sûresi'nin Fazileti:
Ey Cennet Yolcusu Kardeş! Kadir Sûresi’ni okuyanlar Sûre-i Şerîfenin ismi gibi kadre ererler.
1. "Kadir Sûresini (10) on kere okuyan kimsenin bin günâh-ı sağîri (küçük günâhı) bağışlanır.” Hadîs-i Şerif yine:
2. “Kadir Sûresi'ni (100) yüz kere okuyan kimsenin kalbine Cenab-ı Hakk ismi Â'zammı ilham eder (sokar), o kimse dilediği kadar dua eder ue duası kabul olur. Yâni, Cenâb-ı Hakk, bu kimsenin tüm hacetini istek ve dileklerini lütfederek verir”
Bol bol okuyalım. inşallah bu faziletli sureyi bu günlerde Canlar
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Tabi canım inşaallah unutursam hatırlatKahve __Kokusu canım kadir süresini yarın da paylaşır mısın? Unutmayalım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?