- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.501
BurdaSecde'de Huzur Bulanların Huzurunu Artır Allah'ım. Huzurundan Mahrum Olanlara da Huzur Nasip Et Allah'ım..
Huzur bulanlar buralardami ?
@Mimariye @Zerre @Cemoos @28mn @dut agaci @Magnifiaque @N u r @Hifaa @Nalin73 @Assos32 @MssPAREASSOSyal @Asaletanne @COLIN @Niloyatospikk @Aktif Lora @ceycey0406 @Minnosmeliss m@sevgitek @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin @Musekkin. @nightingale62 clara @L O L @Jacbss @Amazing family @Bidar Sultan. @Ayca_06
@renksizgokkusagi M Morlale8Catlak-kurabiye
Sevdik sevdik ben seni bdv de görüyordum oradayken başladı hissiyatlarımBende siz beni sevdiniz diye seyttim 'di
Olmuş etiketimmSecde'de Huzur Bulanların Huzurunu Artır Allah'ım. Huzurundan Mahrum Olanlara da Huzur Nasip Et Allah'ım..
Huzur bulanlar buralardami ?
@Mimariye @Zerre @Cemoos @28mn @dut agaci @Magnifiaque @N u r @Hifaa @Nalin73 @Assos32 @MssPAREASSOSyal @Asaletanne @COLIN @Niloyatospikk @Aktif Lora @ceycey0406 @Minnosmeliss m@sevgitek @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin @Musekkin. @nightingale62 clara @L O L @Jacbss @Amazing family @Bidar Sultan. @Ayca_06
@renksizgokkusagi M Morlale8Catlak-kurabiye
Nur üzdü bugün dua edelim inşaallah feraha ulaşsınSahur bitecek
Sana özel yapıyorum askkimSevdik sevdik ben seni bdv de görüyordum oradayken başladı hissiyatlarım
Olmuş etiketimm
Bende aynı ama bitti bitiyo canimUzatmaları oynuyom ben canımdaha çok var ezana ayilt beni
NolduNur üzdü bugün dua edelim inşaallah feraha ulaşsın
Tamam canim, birden öyle bi mesaj görünce şaşırdım, beklemiyordum.Nur üzdü bugün dua edelim inşaallah feraha ulaşsın
Kolaymış aslında canım, belli bir saati var mı kiFatma Hale Hocamizdan Hızır as.'ın namazını öğrendim. Becerirsem kılarım belki.
Eki Görüntüle 2842668
Eşiyle tartışmis canım dua istedi sende et olur mu
Son yarım saatBende aynı ama bitti bitiyo canim
Yaaa üzüldüm, ederim tabi canım allah yardımcısı olsun, yuvasına ferahlık versinEşiyle tartışmis canım dua istedi sende et olur mu
Daha da az hatta canımSon yarım saat
Bende canım hepinizle tanışmama vesile oldu bir an önce duzelip aramıza dönsunTamam canim, birden öyle bi mesaj görünce şaşırdım, beklemiyordum.
Havadan da olmustur belki. Hava güzel ama çıkmak yasak (hele cocuklarla) insan çıldıracak noktaya gelebiliyor. Allah iyi etsin onu, cok seviyorum giyaben kendisini
Aynen canımDaha da az hatta canımnamazı kılıp yatmak çok huzur veriyo
Okunuyo burda şuanAynen canımcami aç havayı kokla seher vakti havada şifa varmış seherde uyanan insanlar alırmış o havayı
Hoşgeldin canımHayırlı sahurlar kızlar benı de alın aranıza ınsallah şükür 11 aydan bu zamana kadar aksatmadan kılıyorum rabbım hepımızın namazlarını kabul etsın ınslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?