- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.521
HosbulduömmmHoşgeldin canım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HosbulduömmmHoşgeldin canım ❤
Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum bak burda ezan okumıyorken dua ettim senin için ❤Babada dua edermısınız suan agrım var bıraz böbreklerimde kırecleme varmış arada gırıyor sancıallahım tüm hastalara sıfa versjn
Hoşgeldin canım şafi ismiyle şifa versin canım sana Rabb'imBabada dua edermısınız suan agrım var bıraz böbreklerimde kırecleme varmış arada gırıyor sancıallahım tüm hastalara sıfa versjn
Saati yok.Kolaymış aslında canım, belli bir saati var mı ki
Allah razı olsjn canım bende sımdı kıldım sabah namazını şükür Muş’ta yaşıyoruz bız sahura kalkmıyoruz yatmadan yapıyoruz genelde 2 falan günü yatınca sonra namaz kalkıyoruzAllah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum bak burda ezan okumıyorken dua ettim senin için ❤
Sende de mi ezan var su anda?Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum bak burda ezan okumıyorken dua ettim senin için ❤
Hoşbuldumamin tüm hastalarımıza ınslalahHoşgeldin canım şafi ismiyle şifa versin canım sana Rabb'im
Gecmis olsun canim, Allah hayırlı kalıcı şifa versinBabada dua edermısınız suan agrım var bıraz böbreklerimde kırecleme varmış arada gırıyor sancıallahım tüm hastalara sıfa versjn
Amin canım rabbım razı olsunGecmis olsun canim, Allah hayırlı kalıcı şifa versin
Iyice ezberlemek lazım emmoşumSaati yok.
Yarın kuslukta mı denesem diyorum.
10 kere okunacakları şaşırırım diye tirsiyorum, tirsak Emma :)
Evet şimdi bitti canım ❤ 16Sende de mi ezan var su anda?
"Essalatu hayrun min-ennevm."
Namaz vakti canlar kurtuluş vakti
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 Catlak-kurabiye Yarimm66
Eki Görüntüle 2842670
Harikasın canım benim favorilere ekledim*Her Zaman Okunması Faziletli Zikirler*
*1-Lâ İlâhe İllallâhu Vahdehu Lâşerîke Leh, Lehu'l Mülkü ve Lehu'l Hamdü ve Hüve Alâ Külli Şey'in Kadîr*
*2-Lâ İlâhe İllallâhu'l Melikül Hakkûl Mübin*
*3- Lâ İlâhe İllallah*
*4-Sübhânallahi ve Bi–Hamdihî Sübhânellahi’l–Azîm*
*5-Sübhânallahi Velhamdulillahi Velâ İlâhe İllallahu Vallahu Ekber, Velâ Havle Velâ Kuvvete İlla Billahil Aliyyilazim*
*6-Eşhedü En Lâ İlâhe İllallah ve Eşhedü Enne Muhammeden Abdühû ve Râsûlûh*.’’
*7-Allahümme Salli Âlâ Seyyidina Muhammediv ve Âlâ Âli Seyyidina Muhammed”*
*8-Estağfirullahel’Azîm Ellezî Lâ İlâhe İllâ Hûv El-Hayyel-Kayyume ve Etubû İleyh* okuyanın,bütün günahları afv olur
*9-Hasbunallah*
*10-Sûbhânellâhi Mil'el Mizân ve Müntehe'l-İlmi ve Meblega'r-Rizâ ve Zinete'l-Arş*
*11-Lâ Havle Velâ Kuvvete İllâ Billâhil Aliyyil Azîm.”*
*12-Sübbûhun Kuddûsün Rabbuna ve Rabbûl Melâiketi Verrûh*”
*13-Esselatû Vesselamû Aleyke Ya RASULALLAH*
*Esselatu Vesselamû * *Aleyke Ya HABiBALLAH*
*Esselatû Vesselamû Aleyke Ya NEBİALLAH*
*14-Allahûmme Salli Alà Muhammedin Àbdike ve Nebiyyike ve Rasûlikennebiyyil Ümmiyyi*
*15-Sübhânallâhi ve Bihamdihî,Subhânellâhil-Azîm.Ve bi-Hamdihî Estağfirullâhe ve Etûbü İleyh.”*
*16-Allahûmme Salli Ve Sellim Ve Barik Âlâ Seyyidina Muhammedin Nebiyyil Ümmiyyi El Hâbibil Alil Kâdri El Azimil Câhi Ve Âlâ Alihi Ve Sahbihi Ve Sellim*
*17-Allah'u Ekber Kebira Ve'l-Hamdü Lillahi Kesira Ve Sûbhan' ellahi Bûkraten Ve Esîla*
*18-Allahümme Ecirna Minennar" "Allah' ım, bizi Cehennem ateşinden koru*."
*19-Rabbenâ Âtinâ Fiddûnyâ Haseneten. Ve Fil Âhireti Haseneten Ve Kınâ Azâbennâr.* *Birahmetike Ya Erhamerrâhimîn.*
*20-Rabbenâğfirlî Veli Vâlideyye. Velil Mü'minîne Yevme Yekûmûl Hisâb.*
*21-“Rabbi Yesir Vela Tu Âssir Rabbi Temmim Bil-Hayr”*
“ *Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma , hayırla tamamla” Amiiin Allahümme Amiiin *
*22-Subhalallah, Elhamdülillah.Allahu Ekber,leilahe illallah*
*23-Cezallehû Anna Seyyidina Muhammeden Ma Huve Ehlüh*
Bu Salavat Meleklerin sevabını yazmaktan yorulduğu salavat
" *24-Sallallâhü Âlâ Seyyidinâ Muhammedin ve Cezâhû Annâ Mâ Hûve Ehlühû"*
*Not: Hepsi hanımların özel günlerinde de okunabilir*
Ayy teşekkür ederim balım kız cidden uğraştırıyo mu seni sorayım ben dua grubuna nasıl yaptıklarınıSana özel yapıyorum askkim
Ben çözerim onu yarın aşkım gün içinde bir sürü etiket alırsan şaşırmaAyy teşekkür ederim balım kız cidden uğraştırıyo mu seni sorayım ben dua grubuna nasıl yaptıklarını
Tamam canım bende hepsine koşar koşar gelirimBen çözerim onu yarın aşkım gün içinde bir sürü etiket alırsan şaşırma
Şu emejilere seda sayan öpücüğü koysunlar yasa kokulu kokuluTamam canım bende hepsine koşar koşar gelirim