Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Son 7 Gün CANLAR Mübarek Ramazan Ayının Bitmesine..Bol Bol Okuyarak Bu Duaları, Ahiretimize Yatırım Yapalım..​

,Bu Dünya Gözünü Açıp Kapayıncaya Kadar Geçici. Asıl Yerimiz Orası Rabbim Kurtulanlardan Eylesin.. "A M İ N"​

Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Meybuz MssPARE ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06

Catlak-kurabiye seni ne yaptıysam etiketliyemiyorum,. manuel yapacağım artık canım sana özel .nerede hata yapıyorum anlamadim
Bilmiyorum ki canım bu etiketleri not defterinden mi getiriyorsun. Dua gruplarında arkadaşlar öyle yapıyor sanırım yani hiç problem olmamıştı bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…