- 16 Aralık 2019
- 20.493
- 1
- 82.126
- 598
- 32
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.481
Birazdan kılarım kızları uyutuyom@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
@sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye Kahve __Kokusu
Kizlarnyatsi namazı vakti ALLAH kabul etsin görevimizi yapalım inşallah
Bilmiyorum ki canım bu etiketleri not defterinden mi getiriyorsun. Dua gruplarında arkadaşlar öyle yapıyor sanırım yani hiç problem olmamıştı bilemedim bendeCatlak-kurabiye seni ne yaptıysam etiketliyemiyorum,. manuel yapacağım artık canım sana özel .nerede hata yapıyorum anlamadim
Çok şükür kıldım namazimi canımEki Görüntüle 2842463 Eki Görüntüle 2842464 Eki Görüntüle 2842465 Eki Görüntüle 2842466 Eki Görüntüle 2842467 Eki Görüntüle 2842468 Eki Görüntüle 2842469 Eki Görüntüle 2842470 Eki Görüntüle 2842471 Eki Görüntüle 2842472 Eki Görüntüle 2842474 Son 7 Gün CANLAR
Mübarek Ramazan Ayının Bitmesine..Bol Bol Okuyarak Bu Duaları, Ahiretimize Yatırım Yapalım.. ,Bu Dünya Gözünü Açıp Kapayıncaya Kadar Geçici. Asıl Yerimiz Orası Rabbim Kurtulanlardan Eylesin.. "A M İ N"
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
Bende öyle öyle kopyala yapıştır yapıyorum kuzumBilmiyorum ki canım bu etiketleri not defterinden mi getiriyorsun. Dua gruplarında arkadaşlar öyle yapıyor sanırım yani hiç problem olmamıştı bilemedim bende
Allah kabul etsin canımÇok şükür kıldım namazimi canım❤
Allah razı olsun canım benimAllah kabul etsin canım
Heee farkettim canım sevdi bizi
Bende siz beni sevdiniz diye seyttim 'diHeee farkettim canım sevdi bizi
Sıcakkanlıdir çok. topikteki ilk arkadaşım benim iyiki varHeee farkettim canım sevdi bizi
Çok sevdik tabiki şekerparemBende siz beni sevdiniz diye seyttim 'di
Çok teşekkürler canım, iyi oldu böyleSıcakkanlıdir çok. topikteki ilk arkadaşım benim iyiki varsizlerde oylesiniz canım ondan
Gelicem gelicem bugun çok yogundum ondan çok gelemedim canımÇok teşekkürler canım, iyi oldu böylesende oraya gel kesinlikle ❤
Burdaaaaa❤Secde'de Huzur Bulanların Huzurunu Artır Allah'ım. Huzurundan Mahrum Olanlara da Huzur Nasip Et Allah'ım..
Huzur bulanlar buralardami ?
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 Catlak-kurabiye
Uzatmaları oynuyom ben canımBurdaaaaa❤
AminSecde'de Huzur Bulanların Huzurunu Artır Allah'ım. Huzurundan Mahrum Olanlara da Huzur Nasip Et Allah'ım..
Huzur bulanlar buralardami ?
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 Catlak-kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?