- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.701
Kahve __Kokusu için okudum Allah kabul etsin niyetini cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn hepimizinkni inşallahhhAllah kabul etsin canım
Canımın ici çok teşekkür ederim allah razı olsun bitanem kahvemTamam şahanem şimdiden başlıyoruz o zaman Rabb'im ummadığın kadar güzel kapılar açsın sana kalbin gibi güzel
Off sag cikarmiyim aceba 9 ayaAy bende öyle derdim dogurana kadar bitmiyor o panik 9 ay çilen var
Önden mi gidiyorsun canımKahve __Kokusu için okudum Allah kabul etsin niyetini cnm
Analık zor canım rahme dusdugu an başlıyor korkular, ölünceye kadar bitmiyor tasası.... eline toplu iğne batsa bıçak saplanmış gibi görünüyor insanın gözüne daha çok yolun basindasinOff sag cikarmiyim aceba 9 aya
Cennet bosuna ayaklarimizin altinda degil sag salim bir dogurursam sukurler olsunAnalık zor canım rahme dusdugu an başlıyor korkular, ölünceye kadar bitmiyor tasası.... eline toplu iğne batsa bıçak saplanmış gibi görünüyor insanın gözüne daha çok yolun basindasin
Aminn canım sagsalim gelsin inşaallah güzel kızın Allah var gam yok dualarımiz varCennet bosuna ayaklarimizin altinda degil sag salim bir dogurursam sukurler olsun
Hamdolsun cicegim Ayy agzindan bal damliyorAminn canım sagsalim gelsin inşaallah güzel kızın Allah var gam yok dualarımiz var
Müsait oldukça bebegimi uyuttuktan sonra okumaya çalışıyorum uyumayınca kucaktan inmiyor çünkü yemek yapıyorum kucakta yemek yiyorum kucakta bu çok fena büyük böyle değildi gelen giden aldı alıştıÖnden mi gidiyorsun canım
Maşallah iki çocukla böyle önden gidebiliyorsan canımMüsait oldukça bebegimi uyuttuktan sonra okumaya çalışıyorum uyumayınca kucaktan inmiyor çünkü yemek yapıyorum kucakta yemek yiyorum kucakta bu çok fena büyük böyle değildi gelen giden aldı alıştı
Allah razı olsun rabbim kolaylık veriyor elhamdülillah niyet olduk tan sonra uyudukça boş durmuyorumMaşallah iki çocukla böyle önden gidebiliyorsan canım