- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #7.661
Hayırdır kuzum neyin varKizlar y’a ben bugun biraz iyi degilim evde de degilim insallah okuycam
Güzel gidiyorsun5 de 3 yaptım
Farkettim canım pro olduğun için goremedim girişlerini merak etmiştim sevindim iyi olduğunaKahve __Kokusu selam fazla giremiyorum bir aydır yoğunum ya ❤
Amiiinnnnnn,rabbim kabul etsin inşGECE DUASI
Eki Görüntüle 2992114
Ya rabbi Kabul olunmuş peygamber duaları gibi, bizde öyle yalvarıyor ve halimizi yüce mekanına arz ediyoruz..
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahları affet. yalnızlığın ve fakirliğin derin açılarıyla bizleri imtahan etme. Rıskımızı ve dostlarımızı bol eyle göğsümuze genişlik ver amin...
orjinal19
LesaM
Saliha40
D u t
aypare ackerman
Minnosprenses
ASSOSyal
C Calcifer
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
Aijoo
clara
i p e k
Magnifiaque
Morrmeneksee
Tubismavis
SUHAN
@Bidar Sultan
Amazing family
cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
Cemoos
PiXiEE
yorgun anneanne
Birdiyetmeselesi
Butimar-
Eymen-in Clnar-in Annesi
Tabiki canım ne ZamanAmiiinnnnnn,rabbim kabul etsin inş
Benim sınavım var, güzel geçmesi için duanıza talibim canlar
Ne sınavıAmiiinnnnnn,rabbim kabul etsin inş
Benim sınavım var, güzel geçmesi için duanıza talibim canlar
Kuzum enfeksiyon kapmisim doktora felan gittim kendi doktorumu bulamadim tirstim birazHayırdır kuzum neyin var
Benim hamilelik te de hep enfeksiyon vardı kuzu korma Allah'ın izniyle birşey olmaz. mümkünse 2 WC varsa evde ayir eşinden. ben ayırdım öyle kurtuldum enfeksiyon dan bol su iç aklıma gelenler bunlar kuzu doktor nededi.Kuzum enfeksiyon kapmisim doktora felan gittim kendi doktorumu bulamadim tirstim biraz
Geçmiş olsunKuzum enfeksiyon kapmisim doktora felan gittim kendi doktorumu bulamadim tirstim biraz
Sen neler yaptın canım. Ne yoğunluğun var güzel bir yoğunluk tur inşallahGeçmiş olsun
Kızım 1 aydır burda birde öbür kıza geldim sünnet etiler torunuSen neler yaptın canım. Ne yoğunluğun var güzel bir yoğunluk tur inşallah
Ne güzel kızlarla torunlarla hasretKızım 1 aydır burda birde öbür kıza geldim sünnet etiler torunu
Cok Tesekkur ederim kuzum yaBenim hamilelik te de hep enfeksiyon vardı kuzu korma Allah'ın izniyle birşey olmaz. mümkünse 2 WC varsa evde ayir eşinden. ben ayırdım öyle kurtuldum enfeksiyon dan bol su iç aklıma gelenler bunlar kuzu doktor nededi.
Cok tesekkur ederimGeçmiş olsun
Nete bakarsan felaket tellalı mübarekCok Tesekkur ederim kuzum ya
Deniycem dediklerini doktor da yarin tahlil ver dedi birde ilac yazdi ve su ic dedi zaten sorunum su Icememek benim de deniyorum
Sabah nette kotu seyler okuyunca ben baya kotu oldum
Dusuk felan diye okuyunca inan aklim cikti doktora da ulasamadim anksiyetem tuttu resmen su icmeyide hic sevmiyorum ama zorlaNete bakarsan felaket tellalı mübarekbakma ona sen ..beni dinle ilacını iç bol su WC ni ayir kocadan 2 aya enfeksiyon falan kalmaz
Su içmek içinde
büyük bir şişenin üstüne su içmem lazım yaz kızım için... su aklına gelmese de koca yazıyı görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?