- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #7.621
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunEymen-in Clnar-in Annesi Rabbim niyetini dualarını kabul etsin
Morrmenekşe banlanmiş mıOkudum arkadaş icin canimm
O dündü diye biliyorumBugunEymen-in Clnar-in Annesi icin okunuyor ben önden gidiyorum
Şimdi gördüm Bugün Kübra için okunuyorO dündü diye biliyorum
Ben dün iki tane okudum. öne geçtim diye biliyorum bendeO dündü diye biliyorum
Bende öyle yapıyorumReglim yaklaşıyor da günde 2 tane okumaya calisacagim artik sonraya kalmasin diye
Çok teşekkür ederim Allah razı olsungaliba banlanmış morrmenekşe
Bugün paylaşımı ben yapicam arkadaşlar.@mormenekşe hesabı pasif arkadaşlar.Biz listeye okumaya ve bildirim yapmaya devam edelim. Menekşe dönünce toparlar
En iyisi canım bende öyle yapıyordum kurs girince araya yetistiremedimReglim yaklaşıyor da günde 2 tane okumaya calisacagim artik sonraya kalmasin diye
Reglim uzun sürüyor da. 6 7 günü bulduğu oluyor bazen. Ne kadar önden gidersem kâr olur. Sonra hepsi sıkışmaz. Herhalde şubata bitirmiş oluyoruz dimi. Allah nasip ederse hatime başlamak istiyorum. Bu bitmeden başlamayayim dedimEn iyisi canım bende öyle yapıyordum kurs girince araya yetistiremedim
İyi yapmışsın canım benim de öyle 8. Gün Anca abdest alabiliyorsun 3 gün bitenlere hayranımReglim uzun sürüyor da. 6 7 günü bulduğu oluyor bazen. Ne kadar önden gidersem kâr olur. Sonra hepsi sıkışmaz. Herhalde şubata bitirmiş oluyoruz dimi. Allah nasip ederse hatime başlamak istiyorum. Bu bitmeden başlamayayim dedim
Cok eskiden 10 gündü benimİyi yapmışsın canım benim de öyle 8. Gün Anca abdest alabiliyorsun 3 gün bitenlere hayranım
Allah şifa versin cok geçmiş olsunHanımlar merhaba kendim için dua istemeye geldim. 3 buçuk aylık oğlum var, zor bir hamilelik yaşamıştım. Doğum yapınca her şey geçti diye düşündüm. Fakat son 1 aydır yaşadığım kanamalar yüzünden doktor doktor geziyorum. İçerde parça kalmış denildi en son rahim temizlendi. Hala kanamam oluyor 5 gündür. Doktor normal diyor olması. Psikolojik olarak çok yıprandım. Çıkarılan parça büyük ihtimalle plesanta parçası denilse de biyopsi için gönderildi. İnşallah şu çektiklerim biterRabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah sağlık bu başka bir şeye benzemiyormuş..
Çok teşekkür ederimAllah şifa versin cok geçmiş olsun
Sabah öğle ikindi namazı kılındıÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?