- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.601
Tamam canimSabah namazı tamam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canimSabah namazı tamam mı
2 fetih ve vakia suresi okundu rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah
5.SIRA =) Eymen-in Clnar-in Annesi
~BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ~
OKUNACAK DUALARIMIZ
=) 1 FETİH SURESİ
=) 1 VAKIA SURESİ
NİYETLENME HAKKINDA
ZORUNLU OLMAMAKLA BERABER 2 REKAT NAMAZ KILIP KENDI ADINIZA NİYETLENEBİLİRSİNİZ.
BAŞKASINADA NİYETLENIRKEN ONCE ALLAH RIZASI İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZE VE AILESİNE, BEDİR SAVASINDAKI ŞEHİT OLAN TÜM MÜBAREK ZAATLARIMIZA, ALLAH DOSTLARINA ÖLMÜŞ OLANLARIMIZIN RUHLARINA DAHA SONRA DUA SAHİBİ (ADI-NİCKİ) KARDESIMİZİN NİYETINE OKUYORUM DİYEBİLİRSİNİZ.
NOT =) HERKES ŞİMDİDEN NIYETLENSIN KENDI ADINA Kİ ÖNDEN GİDENLER OLABILIR
BİLDİRİM SAATİ VE MAZERET HAKKINDA;
HERGUN AKSAM SAAT 22.00 DA YENİ KİŞİYE GEÇİLECEKTİR
22.00 'A KADAR BİLDİRİMLERİNİZİ TAMAMLAMIS OLUN LÜTFEN.
HER AKSATILDIĞINDA KARMAŞIKLIKLAR OLABILIYOR TEK RİCAM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZ ZAMANINDA BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMANIZ..
REGL OLAN KİŞİLER MUTLAKA BENI ETIKETLEYEREK BİLDİRİM YAPSIN. REGL BİTİMİNDE KALDIĞI KISIDEN DEVAM EDEREK BİLDİRİMLERİNİ SIRASIYLA YAPSIN LÜTFEN
EĞER BİRİKMESİNİ İSTEMIYORSANIZ ÖNDEN GİDEBİLİRSİNİZ
FAZİLETİ HAKKINDA
HERGUN 3 ADET VAKIA +1 FETİH SURESI OKUMAK MADDİ VE MANEVİ MUTLULUĞUMUZUN SIRRI OLACAKTIR. BUNA INANIN HEM ÖZEL HEM İŞ HAYATINIZDAKİ FARKI ZAMANLA HISSEDECEK VE GÖRECEKSİNİZ.
ZENGİNLİK DUASI OLARAK GECER
TABİ ÖNCELİĞİMİZ ALLAH RIZASI ICIN OLMALI
Vakıa Suresi Okumanın Faziletleri (Faydaları) ve Sırları Nelerdir?
1- Vakıa Suresini sık sık okuyan mümin kullar, kıyamet gününü ve dünyada yaptıkları her şeyden hesaba çekileceklerini hatırlar. Bu ise, müminlerin küçük büyük tüm günahlardan uzak durmasını sağlar.
2- Vakıa suresi, Bakara ve Rahman suresi gibi bolluk ve bereket getiren surelerden biridir. Surenin okunduğu hanede işsiz varsa iş bulur, bekar varsa evlenir.
3- Günde 40 kez sabah ve akşam namazlarından sonra Vakıa Suresini okumak, mümin kulları her türlü kaza ve beladan korur.
MAZERETLİ OLAN ARKADASLARIMIZ
1) @rana20
2) @Migim
3)
4)
LİSTEMİZ
@Ada-anne
@Migim
@visnetozu
@Assos32
@Kkubra96
@rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
@sweetgirlcandy
@N u r
Ssevincli
Ssevincli abla
Magnifiaque
@Morrmeneksee
@mavikelebek34
@Aktif Lora
@SoLeiL12
@Butimar-
@HeLLaa
SUHAN
Yok reyyan uyanıktı uyutup kılarım dedim bende uyumuşumSabah namazı tamam mı
Ay bunu bana dedin sanmisim nasil gorduysemSabah namazı tamam mı
Olur arada düzene girince aksamayacak inşaallahYok reyyan uyanıktı uyutup kılarım dedim bende uyumuşum
Senin masallahin var canım ben sormadan söylüyor sunAy bunu bana dedin sanmisim nasil gorduysem
Menekseyi etiketlemistim jajajaj yanlislik olmus pardonBen değil menekşe gitti sanırım
Aminn canım inşallah Allah razı olsun ağzına sağlık2 fetih ve vakia suresi okundu rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah
visnetozu için dün sabaH bildirim yapmıştım M mormeneksee@visnetozu İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Magnifiaque
@rana20 (M)
@Assos32 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Aktif Lora
@rana20 (m)
@Migim (m)
Magnifiaque
SUHAN
@HeLLaa
visnetozu için okudum dün akşam
assos ve kübra için okudum
5.SIRA =) Eymen-in Clnar-in Annesi
~BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ~
OKUNACAK DUALARIMIZ
=) 1 FETİH SURESİ
=) 1 VAKIA SURESİ
NİYETLENME HAKKINDA
ZORUNLU OLMAMAKLA BERABER 2 REKAT NAMAZ KILIP KENDI ADINIZA NİYETLENEBİLİRSİNİZ.
BAŞKASINADA NİYETLENIRKEN ONCE ALLAH RIZASI İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZE VE AILESİNE, BEDİR SAVASINDAKI ŞEHİT OLAN TÜM MÜBAREK ZAATLARIMIZA, ALLAH DOSTLARINA ÖLMÜŞ OLANLARIMIZIN RUHLARINA DAHA SONRA DUA SAHİBİ (ADI-NİCKİ) KARDESIMİZİN NİYETINE OKUYORUM DİYEBİLİRSİNİZ.
NOT =) HERKES ŞİMDİDEN NIYETLENSIN KENDI ADINA Kİ ÖNDEN GİDENLER OLABILIR
BİLDİRİM SAATİ VE MAZERET HAKKINDA;
HERGUN AKSAM SAAT 22.00 DA YENİ KİŞİYE GEÇİLECEKTİR
22.00 'A KADAR BİLDİRİMLERİNİZİ TAMAMLAMIS OLUN LÜTFEN.
HER AKSATILDIĞINDA KARMAŞIKLIKLAR OLABILIYOR TEK RİCAM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZ ZAMANINDA BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMANIZ..
REGL OLAN KİŞİLER MUTLAKA BENI ETIKETLEYEREK BİLDİRİM YAPSIN. REGL BİTİMİNDE KALDIĞI KISIDEN DEVAM EDEREK BİLDİRİMLERİNİ SIRASIYLA YAPSIN LÜTFEN
EĞER BİRİKMESİNİ İSTEMIYORSANIZ ÖNDEN GİDEBİLİRSİNİZ
FAZİLETİ HAKKINDA
HERGUN 3 ADET VAKIA +1 FETİH SURESI OKUMAK MADDİ VE MANEVİ MUTLULUĞUMUZUN SIRRI OLACAKTIR. BUNA INANIN HEM ÖZEL HEM İŞ HAYATINIZDAKİ FARKI ZAMANLA HISSEDECEK VE GÖRECEKSİNİZ.
ZENGİNLİK DUASI OLARAK GECER
TABİ ÖNCELİĞİMİZ ALLAH RIZASI ICIN OLMALI
Vakıa Suresi Okumanın Faziletleri (Faydaları) ve Sırları Nelerdir?
1- Vakıa Suresini sık sık okuyan mümin kullar, kıyamet gününü ve dünyada yaptıkları her şeyden hesaba çekileceklerini hatırlar. Bu ise, müminlerin küçük büyük tüm günahlardan uzak durmasını sağlar.
2- Vakıa suresi, Bakara ve Rahman suresi gibi bolluk ve bereket getiren surelerden biridir. Surenin okunduğu hanede işsiz varsa iş bulur, bekar varsa evlenir.
3- Günde 40 kez sabah ve akşam namazlarından sonra Vakıa Suresini okumak, mümin kulları her türlü kaza ve beladan korur.
MAZERETLİ OLAN ARKADASLARIMIZ
1) @rana20
2) @Migim
3)
4)
LİSTEMİZ
@Ada-anne
@Migim
@visnetozu
@Assos32
@Kkubra96
@rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
@sweetgirlcandy
@N u r
Ssevincli
Ssevincli abla
Magnifiaque
@Morrmeneksee
@mavikelebek34
@Aktif Lora
@SoLeiL12
@Butimar-
@HeLLaa
SUHAN
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunKÜBRA için okudum
öğle namazını kazasını kıldım diğer dört namaz vaktind kılındıEki Görüntüle 2991279
kimler yatsı namazını bekliyor elleri görelim .
@orjinal19
@LesaM
@Saliha40
D u t
@aypare ackerman
@HeLLaa
@ASSOSyal
@Calcifer
@Kkubra96
@Ysf42
@Migim
Aijoo
@Emma3
@N u r
Magnifiaque
@Morrmeneksee
@Onyilsonra_
SUHAN
@Bidar Sultan
@Amazing family
@cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
@kizkizakiz
@Cemoos
@snow3414
@yorgun anneanne
@Birdiyetmeselesi
@Butimar-
Eymen-in Clnar-in Annesi
sabah kılındıEki Görüntüle 2991489 Sen hangisi olmayı seçiyorsun hiç düşündün mü ?
Cennet istiyoruz oysa ki hiç çaba sarf etmeden.. kulluk etmeden ..
Buğdayı bile emek vermeden toprağa dikebiliyormuyuz?
Toprağı sürmek işlemek lazım değilmi
Rabb'im geç olmadan bunların farkına varmamizi sağlasın inşaallah
Namaz Vakti.
@orjinal19
@LesaM
@Saliha40
D u t
@aypare ackerman
@HeLLaa
@ASSOSyal
@Calcifer
@Kkubra96
@Ysf42
@Migim
Aijoo
@Emma3
@N u r
Magnifiaque
@Morrmeneksee
@Onyilsonra_
SUHAN
@Bidar Sultan
@Amazing family
@cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
@kizkizakiz
@Cemoos
@snow3414
@yorgun anneanne
@Birdiyetmeselesi
@Butimar-
Eymen-in Clnar-in Annesi
sizdendeÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben kek'e börek 'e karşıyım hem diyet olarak hem de diğer yönden çay var içersen ben var seversen
Hiç sorun değil canimetiketlemelerde sıkıntı yaşıyorum kusura bakmayın bazı nickleri tutturamıyorum
Valla ben hepsine açığım diyet yapıyorum diyorum kendimi kandırıyorum yapamıyorum çayla da pek aram yok bi kahvaltı da içiyorum oda yemekler boğazımda kalmasın diye kahve daha çok severimBen kek'e börek 'e karşıyım hem diyet olarak hem de diğer yönden çay var içersen ben var seversen