- 18 Kasım 2020
- 20.544
- 49.603
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.261
Hayırlı sabahlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar canım
Hayır Sabahlar canim ne var kahvaltı'daHayırlı sabahlar canım
Günaydın canım kilo verme nasıl gidiyor ben 1.5 kilo aldımGünaydın, hayırlı sabahlar
Mucize bizleriz..
Allahin bildiğini kuldan saklamak olmaz ben kilamiyorumAmazing family
cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
Cemoos
PiXiEE
Kızlar namazlar nasıl gidiyor geçmiş yaptım odalardan buldum sizi
Amin inşallah ⚘Mucize bizleriz..
bunun farkına varıp Rabb'im şükür dolu bir gün ,bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşaallah bizlere
Ben 6 kg aldimGünaydın canım kilo verme nasıl gidiyor ben 1.5 kilo aldım
Listeme aldım canım tekrar seni o zaman ..burada aktifiz şuan. namaz kılıp etiketliyoruz birbirimizi, sende belki yeniden Şevke gelirsinAllahin bildiğini kuldan saklamak olmaz ben kilamiyorum
Maşallah gördüm kaptan olmuşsun birde ne yedin o kadarBen 6 kg aldim
Allah kabul etsinÇok şükür Allah a bugün sabah namazına uyanabildim kendi kendime.
Namaz kılıp Kuran-ı Kerim okudum.
Benim yok canım bilgim ama okuduğumuz sureler dualar çok faziletti, Dünya ve ahiret için.. birde namaz da istirrarli olmak çok önemli! benim hiç ummadığım bir yerden para geldi bana. bir yıldır her namazında dua ettim. namazlarını düzenli kılmaya çalış ve secdede direk Allah'tan iste canım Rabb'im darda olanı yolda koymazArkadaşlarım ilahiyatçı tuğba özdoğan hoca diye biri varmış instagram da bu hocanın kitapları varmış ev almak için mutlu olmak için herseye bir dua ve esma yazmış banada Arkadaşım söyledi bilginiz varmı acaba
Benim yok canım bilgim ama okuduğumuz sureler dualar çok faziletti, Dünya ve ahiret için.. birde namaz da istirrarli olmak çok önemli! benim hiç ummadığım bir yerden para geldi bana. bir yıldır her namazında dua ettim. namazlarını düzenli kılmaya çalış ve secdede direk Allah'tan iste canım Rabb'im darda olanı yolda koymaz
İyi yedim valla. Gece bile kalkıp yedim.Maşallah gördüm kaptan olmuşsun birde ne yedin o kadar
Kız bu kadar uzun nick'mi olur el insaf ben nasıl etiket yapayım seniİnşallah cnm Allah kabul etsin yaptığımız ibadet lerimizi ettiğimiz dualarımızı
Allah seni gece yemek mi yenir kız 8 den sonra kilit vur miydeneİyi yedim valla. Gece bile kalkıp yedim.
Evet bu hafta girdim kaptan seçtiler, hizli bir giriş oldu