- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.241
Gittin mi canım kontrol içinEvet y’a Sonra gece giriyorum herkes uyumus kis saatleri cok bunaltici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittin mi canım kontrol içinEvet y’a Sonra gece giriyorum herkes uyumus kis saatleri cok bunaltici
Allah kabul etsin benim de 5 vakit tamamO hep uğraşır. Bizde ugraşcaz :)
Bu arada 5 vakitte tamam. Yatsiyi cocuklar uyuyunca kildim sakin sakin. Yoksa kafamo hepten karistiriyolar. Dun aksam ilk sunnette 3. Rekata gelmişken bastan baslamak zorunda kaldim
Kahve kokusu senin ismin neGittin mi canım kontrol için
Tabiki var canım insanız kuluz hatalarımız olucak.. kendimizi ibadetlerimizi kusursuz görürsek o zaman eyvah demeliyiz .yaaa hocada bile varmış
Şeytan uğraşıyor bizle
Duayi karıştırdım canim. Epey karisti yaniAllah kabul etsin benim de 5 vakit tamam
kafan karisinca baştan başlamak yerine hangi rekatta olduğunu düşünüyorsan ordan da devam edebilirsin
Baştan baslama canım adını tam hatırlamıyorum ama rekatini bitirip oturduğunda ettehiyatuyu oku sağına bir kez selam ver secdeye giy seyir secdesiy di sanırım bulup atarım sanaO hep uğraşır. Bizde ugraşcaz :)
Bu arada 5 vakitte tamam. Yatsiyi cocuklar uyuyunca kildim sakin sakin. Yoksa kafamo hepten karistiriyolar. Dun aksam ilk sunnette 3. Rekata gelmişken bastan baslamak zorunda kaldim
Sehiv secdesi ogrendim onu. Bugunde bir kez yaptim. Sanki o da yanlış olacak gibi geldi ama kendime guvenmek zorundayim vesveseBaştan baslama canım adını tam hatırlamıyorum ama rekatini bitirip oturduğunda ettehiyatuyu oku sağına bir kez selam ver secdeye giy seyir secdesiy di sanırım bulup atarım sana
Olmaz merak etme ..Rabb'im zorlaştırmiyor bak kolaylık sağlıyor bende eskiden çok karıştırirdim şimdi namaz sürelerini sırasına göre ezberledim oradan biliyorum hangisinde olduğumu oda çok kolaylık sağlıyorSehiv secdesi ogrendim onu. Bugunde bir kez yaptim. Sanki o da yanlış olacak gibi geldi ama kendime guvenmek zorundayim vesvese
Off hemde nasil takmadan devam et insallah geceryaaa hocada bile varmış
Şeytan uğraşıyor bizle
Tamam Kuzum cok tesekkur ederimOkundu olarak isaretliyorum ada anne ıcın o zmn senı cnm
Gittim cicegim dedi cok kucuk on gun sonra gel kan ver insallah iyi ilerler hayirlisiylaGittin mi canım kontrol için
Allah kabul etsin canım
Allah razı olsunWilma11 İçin okudum Morrmeneksee
Allah bu arkadaşımıza ve bu listede olan tüm arkadaşlarıma, hem dünya zenginliği hem ahiret zenginliği bahsetsin. Onun sonsuz hazinelerinden bizleri faydalanmayi nasip etsin.
Zenginlik verdikten sonra şükrünü yapabilmeyi ve sadakasını verebilmeyi nasip etsin.
Hic bir zaman yoksulluk yüzü göstermesin
Hayırlı SabahlarHayirli sabahlar
Bende uyuya kalmışım son yarım saatte yakalidim sabah Kur'an okuması com güzel ayrı bir huzur veriyor banaÇok şükür Allah a bugün sabah namazına uyanabildim kendi kendime.
Namaz kılıp Kuran-ı Kerim okudum.
Bende yeni başladım kuzu.. ama internette hocalar var çok güzel öğretiyor evdede boş vakitlerinde çalışabilirsin..Yaaa çok sevindim. Bende isterdim daha güzel ogrenebilmek. İnşallah nasip olur birgün. Şimdi kendime kiziyorum neden cocuklardan once birşeyler yapamadim diye. Hamileyken falan ogrenseymisim keske iyice