- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #7.201
Ya bak simdi ben namaz kılarken okidugim duayaa odaklanmya çalışsam da aklıma gunluk hayatla ilgili şeyler geliyor kafa onlara gidiyorNasıl vesveseler kuzu anlatır mısın
Eki Görüntüle 2988616
Gün sonu yapalım mı ? Kimler 5 de 5 yaptı
orjinal19
D u t
Saliha40
ASSOSyal
aypare ackerman
Wilma11
C Calcifer
Minnosprenses
K Kitapkontesi
LesaM
Amine Busra
Eymen-in Clnar-in Annesi
clara
i p e k
Magnifiaque
Kiz ben bir senedir Allah'a şükür namaz kiliyorum aklama neler geliyor bil bilsenYa bak simdi ben namaz kılarken okidugim duayaa odaklanmya çalışsam da aklıma gunluk hayatla ilgili şeyler geliyor kafa onlara gidiyor
namazım kabul olmayacak ,sevabı yok geçersiz gibi düşünce geldi hep
Teheccüde kalkıp sabah namazına kalmayan benEki Görüntüle 2988616
orjinal19
D u t
Saliha40
ASSOSyal
aypare ackerman
Wilma11
C Calcifer
Minnosprenses
K Kitapkontesi
LesaM
Amine Busra
Eymen-in Clnar-in Annesi
clara
i p e k
Magnifiaque
Sabah namazına mi kalkamadımTeheccüde kalkıp sabah namazına kalmayan ben
Vesvese iyidir ama aşırıya kaçmamak şartıyla.Ya bak simdi ben namaz kılarken okidugim duayaa odaklanmya çalışsam da aklıma gunluk hayatla ilgili şeyler geliyor kafa onlara gidiyor
namazım kabul olmayacak ,sevabı yok geçersiz gibi düşünce geldi hep
Aynen. Teheccüde zorluyorum su sıra kendımi insallah alısıırm. Kalktım ama sabaha kalkamadım uyuya kalmışsım bu seferde ztn ağırlık var bugun bı sormaSabah namazına mi kalkamadım
kesinlikle haklısın namazıma devam edicemVesvese iyidir ama aşırıya kaçmamak şartıyla.
Vesveseye ehemmiyet verirsen şişer büyür hastalık olur.
Onem vermez devam edersen küçülür ufacık kalır ve yok olur.
Karsında 4 5 yıl bu hastalığı en ileri seviyede yasamıs bırı olarak kesınlıkle aldırıs etmemeni tavsiye ediyorum sana.
Kafaya taktıkca dahada şiddetlenır
Düşünceyle savasırsan dahada büyür
Vesvesenin gelmesine musade et, olabilir dusunceler gelebilir ben ınsanım 4 4 lük deılım tek kusursuz olan Rabbımdir ve seytanın bu düsüncelerinden daımada Allaha sığınırım o benım kalbimi biliyor de Ve serbest bırak zamanla yok oldugunu goreceksın..
Vesveseye kapılırsan bu sefer baska sekılde vurur senı okb. Ye döner Allah korusun bastan tedbirini al dedıgım gıbı
Formulu söyledim gıbıkesinlikle haklısın namazıma devam edicem
Yatsı kaldı ama uykum gekdi kılıp uyucamEki Görüntüle 2988616
orjinal19
D u t
Saliha40
ASSOSyal
aypare ackerman
Wilma11
C Calcifer
Minnosprenses
K Kitapkontesi
LesaM
Amine Busra
Eymen-in Clnar-in Annesi
clara
i p e k
Magnifiaque
9 unda başladı 6. gün bugünCanım ara kanamanın kaçıncı gunun'desin şuan ?
Tamam canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun sendenAdetten 10 gunden sonrası özür sayılır
Her vakıt ıcın ayrı abdest alınır
Ama her 2 adet arası ana kanama ıcın sure 15 gun dıe biliyorum ben
Allah razı olsunFormulu söyledim gıbı
Düşünceleri kovmakla hıc ugrasma da savaşmada
Bırak gelsın gelebıldıgı kdr
Sen acık olursan gelmesıne kendılıgınden gıdeceksen Allahın merhamet sahibi oldugunu bil ve buna guvenerek devam et.
Kaçta kalkıyorsun çift alarm kur teli uzağa bırak benim de oruca kalkmam lazımAynen. Teheccüde zorluyorum su sıra kendımi insallah alısıırm. Kalktım ama sabaha kalkamadım uyuya kalmışsım bu seferde ztn ağırlık var bugun bı sorma
Canım googledn dını soru sor dıe yaz orda fetva bolumu var soru sorabılıyosun hocalara onlar daha doğru Cevap verecektir. Ben emin deılım arastır mutlakaTamam canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden
İnsallah alısırız kahvem yaKaçta kalkıyorsun çift alarm kur teli uzağa bırak benim de oruca kalkmam lazım
Pazartesi benim kurs tekrar başlıyor zorlanacağım erken yatmayı egrenmem lazım ...Canım googledn dını soru sor dıe yaz orda fetva bolumu var soru sorabılıyosun hocalara onlar daha doğru Cevap verecektir. Ben emin deılım arastır mutlaka
İnsallah alısırız kahvem ya
Bacısı daha yeni kıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?