- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.141
16.30 olsun bariSaat 15.58 bir terslik var bu işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16.30 olsun bariSaat 15.58 bir terslik var bu işte
Plaka nere senin bacı ?bir günde plaka bildirimi yapemm bari kim nereli16.30 olsun bari
BağcılarPlaka nere senin bacı ?bir günde plaka bildirimi yapemm bari kim nereli
Kız daha baslamamıstık ama neyse aksam Baslatacam ıns. Lıste sıralaması degısebılir aksamkı paylasacagım listeye gore gıt nurumAda anne için okudum. Fetih ve vakıa. Morrmeneksee
Allah bu arkadaşımıza ve bu listede olan tüm arkadaşlarıma, hem dünya zenginliği hem ahiret zenginliği bahsetsin. Onun sonsuz hazinelerinden bizleri faydalanmayi nasip etsin.
Zenginlik verdikten sonra şükrünü yapabilmeyi ve sadakasını verebilmeyi nasip etsin.
Hic bir zaman yoksulluk yüzü göstermesin.
Sırası gelen herkese bu duayı edeceğim.
Bazen hızlı ilerleyebilir bazen geride kalabilirim. Müsait oldukça okumaya gayret göstereceğim.
Eki Görüntüle 2988416 Eki Görüntüle 2988418
@orjinal19
@Migim
@Saliha40
D u t
aypare ackerman
@ASSOSyal
C Calcifer
@LesaM
@Ysf42
@Onyilsonra_
Amine Busra
Minnosprenses
@Emma3
@Kkubra96
i p e k
@Magnifiaque
Kimler Namaz vaktini bekliyor elleri görelim
Yerim seni tatlı şey
Tamam canisi ben liste değişmez diye düşünmüştümKız daha baslamamıstık ama neyse aksam Baslatacam ıns. Lıste sıralaması degısebılir aksamkı paylasacagım listeye gore gıt nurum
Vayyyyy İstanbul.. bende sütlüce doğumlu ama 35 45 arası gidip geliyorumBağcılar
Kılındı mi namazlar ben kıldım
Merhabalar ne kadar zamanda okunacak acaba biraz yoğu bir dönem benim için okurum diyip yetiştiremezsem mahcup olurum
Kıldım elhamdülillahKılındı mi namazlar ben kıldım
Canım sure,tesbihat çok mu okudun ki,bazen nefse ağır geliyorKızlar geceden beri kafam çatlıyor bana biraz okuma sansınız varmı ağırlık var ustumde çok
Okurum canım ben abdestliyim geçmiş olsun .. şifa olsun inşaallahKızlar geceden beri kafam çatlıyor bana biraz okuma sansınız varmı ağırlık var ustumde çok
Adaanne bırz yasınlere cok yuklendim sanırım 2 3 gundur yuksek sayıda okudum omu etkiledi bilmiyorum ki geceyi de kötü gecirdim baya kafamın ağrısı gitmiyor hıc. Ağırlığı cok hıssedıyorum..Canım sure,tesbihat çok mu okudun ki,bazen nefse ağır geliyor
Allah razı olsun kahvem cok sevinirim yaOkurum canım ben abdestliyim geçmiş olsun .. şifa olsun inşaallah
Bende öyle oluyor,okuyacağım sana inşallahAdaanne bırz yasınlere cok yuklendim sanırım 2 3 gundur yuksek sayıda okudum omu etkiledi bilmiyorum ki geceyi de kötü gecirdim baya kafamın ağrısı gitmiyor hıc. Ağırlığı cok hıssedıyorum..
Allah razı olsun kahvem cok sevinirim ya
Bekarken Libadiye'de oturuyordumVayyyyy İstanbul.. bende sütlüce doğumlu ama 35 45 arası gidip geliyorum
Canımsın yaa Allah razı olsunBende öyle oluyor,okuyacağım sana inşallah