- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.121
günlük okuyabilrmiyim acaba.emin olamadım kendimdenEvet canım günlük faziletleri çok fazla birbirimize okuyacağız hergun bir tane .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük okuyabilrmiyim acaba.emin olamadım kendimdenEvet canım günlük faziletleri çok fazla birbirimize okuyacağız hergun bir tane .
Bence okuya bilirsin istedikten sonra nelere vakit ayirmiyoruz ki ? Namaz için açtığın Topigi gördüm kilabiliyormusun ? Devamdir inşaallah ..günlük okuyabilrmiyim acaba.emin olamadım kendimden
ask olsun asla yanlış anlamam hep soraypare ackerman nasilsin canim, bugun kilindi mi namazlar orti olalim dedin diye soruyorum bu arada yanlış anlama güzelim
vakit sıkıntısı çekiyorum ondan aslında.bikaç gün deneme yapsam olurmu peki.Bence okuya bilirsin istedikten sonra nelere vakit ayirmiyoruz ki ? Namaz için açtığın Topigi gördüm kilabiliyormusun ? Devamdir inşaallah ..
Bende kildim canim. İkindi de az sonra inşalahask olsun asla yanlış anlamam hep sor
sağlık ocağından geldim , sabah ogle kilindii ikindiyi bekliyorum, sen ne alemdesin
namaz takibidemi yapıyorsun .ne güzelEki Görüntüle 2988416 Eki Görüntüle 2988418
orjinal19
Wilma11
Saliha40
D u t
aypare ackerman
ASSOSyal
C Calcifer
LesaM
K Kitapkontesi
Tubismavis
Amine Busra
Minnosprenses
clara
Eymen-in Clnar-in Annesi
i p e k
Magnifiaque
Kimler Namaz vaktini bekliyor elleri görelim
Eki Görüntüle 2988416 Eki Görüntüle 2988418
orjinal19
Wilma11
Saliha40
D u t
aypare ackerman
ASSOSyal
C Calcifer
LesaM
K Kitapkontesi
Tubismavis
Amine Busra
Minnosprenses
clara
Eymen-in Clnar-in Annesi
i p e k
Magnifiaque
Olur tabiki canım . namazlarimizi da burada paylaşıyoruz konuyu takip edersen birlikte düzenli kilabiliriz inşaallahvakit sıkıntısı çekiyorum ondan aslında.bikaç gün deneme yapsam olurmu peki.
evet ara ara kaçıyor ama aktif tutmaya çalışıyorum kendimi
Yazını görmeden davet ettim seni evet canım bu yüzden sordumnamaz takibidemi yapıyorsun .ne güzel
Yerim seni tatlı şey
Şimdi okunduEki Görüntüle 2988416 Eki Görüntüle 2988418
orjinal19
Wilma11
Saliha40
D u t
aypare ackerman
ASSOSyal
C Calcifer
LesaM
K Kitapkontesi
Tubismavis
Amine Busra
Minnosprenses
clara
Eymen-in Clnar-in Annesi
i p e k
Magnifiaque
tamam .bende bildirim yaparım gün içerisinde.haftasonları girmiyorum.pazartesi ilk bildirimlerimi yaparımOlur tabiki canım . namazlarimizi da burada paylaşıyoruz konuyu takip edersen birlikte düzenli kilabiliriz inşaallah
Senide yerim kıskanç kirazimmmm şahanemŞimdi okundu
Tamam Allah'a emanet ol pazartesi görüşür o Zaman.tamam .bende bildirim yaparım gün içerisinde.haftasonları girmiyorum.pazartesi ilk bildirimlerimi yaparım
görüşürüz.Tamam Allah'a emanet ol pazartesi görüşür o Zaman.
Yemesen tam küsüyordum zaten kahvem tam zamanında yakaladınSenide yerim kıskanç kirazimmmm şahanem
15.30 da kılacağımEki Görüntüle 2988416 Eki Görüntüle 2988418
orjinal19
Wilma11
Saliha40
D u t
aypare ackerman
ASSOSyal
C Calcifer
LesaM
K Kitapkontesi
Tubismavis
Amine Busra
Minnosprenses
clara
Eymen-in Clnar-in Annesi
i p e k
Magnifiaque
Kacirirmiyim hiç oylama yapsak kk nin en kıskanç hatunu olarak zirveye oynarsınYemesen tam küsüyordum zaten kahvem tam zamanında yakaladın
Saat 15.58 bir terslik var bu işte15.30 da kılacağım