- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #7.101
Bir de hasta oldum üstüne. ama tekrara katılmayı çok isterimTamam canım zorlanacaksan bir daha kine katil
Tamam canım ben Leyla unutursamBir de hasta oldum üstüne. ama tekrara katılmayı çok isterim
Evet yaTamam canım ben Leyla unutursam
Sen de takip etgrip'misin geçmiş olsun
Maske tak canım onun yanında ilaç al aferin iç bir tane toparlıyor insanı hemen geçmiş olsunEvet yaOğluma geçmesin diye dua ediyorum. O da inat gibi sarılıp duruyor.
Geçmiş olsun. Bizde yine aile boyu hastayizEvet yaOğluma geçmesin diye dua ediyorum. O da inat gibi sarılıp duruyor.
Çok sağol canım. İlaç kullanıyorum toparlarım bir iki güneMaske tak canım onun yanında ilaç al aferin iç bir tane toparlıyor insanı hemen geçmiş olsun
Hastalıklardan kafamızı kaldırmaz oldukGeçmiş olsun. Bizde yine aile boyu hastayiz
Gercekten eylulden beri surekli hastalar cocuklar. İki seferdir bende hastalaniyorum onlarlaÇok sağol canım. İlaç kullanıyorum toparlarım bir iki güne
Hastalıklardan kafamızı kaldırmaz olduk
Buna katılmıycam. Dualı, kalabalık listeli olunca iş uzun ve karışık geliyor bana.
Tamam canım bitince bizde bitince devam ederiz inşaallahBuna katılmıycam. Dualı, kalabalık listeli olunca iş uzun ve karışık geliyor bana.
Yasin kitabindaki diger sureleri calismaya devam edicem kendi kendime
L LADY VEGA sen de katılmak ister misinFetih suresı +vakıa suresi grubu
Kızlar suan 21 kişiyiz aksama kdr bekleyip listeyi kapatacam
Aksamda başlatacam insallah
@Ada-anne
Wilma11
Kahve __Kokusu
Morrmeneksee
@Assos32
Eymen-in Clnar-in Annesi
@rana20
K Kitapkontesi
@visnetozu
@madammor
Amine Busra
@sweetgirlcandy
i p e k
@Ssevincli
@Ssevincli abla
Magnifiaque
aypare ackerman
@mavikelebek34
@Aktif Lora
@SoLeiL12
@Butimar- [/SIZE]
Ragl bitti beni bana bırakmayın
Sabah, öğle kılındı ya sen :)Ragl bitti beni bana bırakmayınnamazıma vesile olun
Yeni temizlendim duşumu yeni aldım. İkindinden itibaren başlıcam inşallahSabah, öğle kılındı ya sen :)
Seni sana bırakmam yanı başımda olursanRagl bitti beni bana bırakmayınnamazıma vesile olun
Maşallah sana hangi ara okudunAda anne için okudum. Fetih ve vakıa.Morrmeneksee
Allah bu arkadaşımıza ve bu listede olan tüm arkadaşlarıma, hem dünya zenginliği hem ahiret zenginliği bahsetsin. Onun sonsuz hazinelerinden bizleri faydalanmayi nasip etsin.
Zenginlik verdikten sonra şükrünü yapabilmeyi ve sadakasını verebilmeyi nasip etsin.
Hic bir zaman yoksulluk yüzü göstermesin.
Sırası gelen herkese bu duayı edeceğim.
Bazen hızlı ilerleyebilir bazen geride kalabilirim. Müsait oldukça okumaya gayret göstereceğim.
günlükmü okunuyor acabaFetih suresı +vakıa suresi grubu
Kızlar suan 21 kişiyiz aksama kdr bekleyip listeyi kapatacam
Aksamda başlatacam insallah
@Ada-anne
Wilma11
Kahve __Kokusu
Morrmeneksee
@Assos32
Eymen-in Clnar-in Annesi
@rana20
K Kitapkontesi
@visnetozu
@madammor
Amine Busra
@sweetgirlcandy
i p e k
@Ssevincli
@Ssevincli abla
Magnifiaque
aypare ackerman
@mavikelebek34
@Aktif Lora
@SoLeiL12
@Butimar- [/SIZE]
Evet canım günlük faziletleri çok fazla birbirimize okuyacağız hergun bir tane .günlükmü okunuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?