Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Ahhahaha bende onu diyecektim ya fettah zikrî ne kadar coktu mesela
Canım onun bıle en guzel etkilerini yasadık yani cok sukur rabbıme
Sadece kısıden kısıye degısıyor yanı ben ya latif esmasını cok severım ama 100 tane bile okusam ağırlık yapıyor bıraz ama ya Fettah 10.000 tane de ceksem cok hafıf gelıyor.
Son zamanlarda bu tarz seylerı cok duymaya başladım üzülüyorum.

Yok canim ya olur mu oyle sey. Ebced değeri o dedıgın şey. Kımı ınsan sayıyla ceker kımı sayısız ceker. Buna inananda var ınanmayanda var. Ben onceden ebcede gore cekerdım ama fikrim degıstı arastırmalarım sonucu artık ıcımden geldıği kdr çekiyorum.
Cunku burda onemlı olan çekerken manevi olarak yukselıse gecmek, Allaha yakınlasmak onu övmek, tesbih etmek ve arınmak.
1 tane cekersın tüm kalbınle Allah katında o kdr değeri olur ki onun. Ve oyle bır huzur bulursun kı.
Ama 1000 tane cekersın papağan gibi hıc hissetmeden hıc bır tesirini goremezsın.
Sayıya takılmayın ıcınızden geldıgı gıbı sevkle cekın esmaları. Zikir bu sonucta. Allah ıcın yapılır menfaat ıcın deıl

Cunki neden biliyormusun
Sacma sapan medyumlar cogaldi
Rabbim zikirlerini vermis cekin diye ne tur bir zarar gelebilir
Ha soyle birsey var sayilarîni bizim dusundugimuzden daha cok cekeenlere tabi ozel bir ucuncu goz hissetme yetenegi gelebilir bu bir gercek ama biz bunu zaten cekemeyiz
Tam tersine agzimizin duali olmasi namaz kilmamiz bizi musallatlardzn korur bu tur varliklar genelde bos insanlara daha cok gelir

Haklısın cnm korktuğum için yapmadım doğrumu degilmi bilmiyordum artık çekmeye başlarim inşallah özel günlerde çekilir mi esmalar pekii

Bana da Allah'tan uzaklaştırmak için uydurulan yalan gibi geldi bu.
Üstelik Allah'ı anmanın sayısı mı olur diyen hocalar var ki bende hep aklıma ne kadar gelirse o kadar çekerim.
Allah lafzından insana nasıl bir zarar gelebilir (hasa)en çok ihtiyacımız olan şey iken.
Aklını öyle şeylerle meşgul edenler çıkarmıştır bunu yani. Başka ne olabilir bilemedim.

Allah razı olsun sizden içimi rahatlat tınız bu konuda iyikii varsınız arkadaşlarım

41 yasin 41 fetih vs vs. Kurandan sureler vardır mesela alimlerimiz tavsiye etmıs bunlar gercekten var sayılar dinimizcede var ztn.
Hanı duaları en az 21 gun devam edın 40 gun devam edın derler etkısını gormek ıcın bunlar gercekten var. Ama esmalarda cıdden belırlı sayıya takılmadan kendınızı sıkmadan okuyun derım. Bunları ben cok arastırmıs bırı olarak dıyorum sızlerde arastırın okuyun. Zikir cok ayrı bır mevzu. Zikire dilek karıstırılmazmıs mesela
Örneğin ya Alim esması,
Allahın ilminin herseyı kusattığı anlamına gelir.
Sen bunu hıssederek Allahı övmek maksadıyla çekersin onun ne kdr ilim sahibi oldugunu bilirsin anlarsın ve acız sekılde övgüyle cekersin.
Çektikçe onun bu yuce esmasından sana tecelli etmesini ıstersın, sanada yuce ilminden, hazinesinden guzelce ilim talep edersın ederken se sadece ona muhtac oldugumuzu, tek bu ihtiyacımızı onun adıyla isteyeyebıleceğimizi dusunerek yaparsın.
Yani cok derın mevzular esmalar o kdr guzel ki her bırını ayrı ayrı arastırın okuyun. Ama en basta Allahı ovmek ıcın okuyun. Sonra talebınız varsa dedıgım sekılde dusunerek isteyin

Allah razı olsun sizden içimi rahatlat tınız bu konuda iyikii varsınız arkadaşlarım
Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattiniz gerçekten çekmek isteyipte korkmak kötüydü sayenizde şükür ler olsun rabbime karşıma sizin gibi iyi insanları çıkarttı sayfanızı iyiki takip etmişim birçok şey öğreniyorum kime inanacağını şaşıyor insan bir sürü hoca var şimdi Allah yardımcımız olsun

Aynen oyle kızlar.
Şimdi şey olayı var mesela esmalarla şifalandırma olayı. Sosyal medyada o kdr cok sayfa varkı.
Belırlı bır ucret karsılıgında senın ne sıkıntın varsa esmalarla tedavi edecegıni söylüyor.
Atıyorum gıdeni geri dondurme gıbı buyuk bır gunahı esmalarla yapacağını dıyor.
Allahın esmalarını bıle haram seylere katıyorlar. Iste bunlar sakıncalı seyler. Esmalar bu tur amaclar ıcın kullanılmaz kullanıldıgı taktırde ters etkı yapar ve sana kotu sekılde gerı doner.
Kısacası helal seyler ıcın cekmek gerekir.
Haram seyler ıcın esmalar kullandığında ters teper.
Kuran herkese acık. Kendı kendımızı de tedavi edebiliriz, isteklerımız varsa bızde Allahtan isteyebiliriz okuyabılırız.
Kendı kendımızın hocası olmamız lazım ınsanlardan medet ummayalım..
Tabıkı ıyı hocalar var ama bunları guzel amacla kullanmak gerek

Ne demek canım çok mutlu oluruz bızde katkımız olduysa
Bır suru seyler var daha ama yazabıldıgımız kdr ıste.
Arastırmak bu konularda irdelemek lazım içesine.
Dinin amacını,
Zikir, salavatın esaslarını
Esmaların anlamını ve ne gerekce ıle cekılmesı gerektıgıni bilerek hareket edersek hersey o kdr guzel oluyorkı anlatamam size.
Hayatınız o kdr guzelleşiyorki, hele iç dunyanız, maneviyatınız kelımlerle ifade edilemeyecek kdr mukemmellşiyor.
Maneviyatınız yuksekse zaten hıc bır sıkıntınız kalmıyor.
Sıkıntı, yenı bi imtihan geldıgınde bile diyorsunuz ki, hoşgeldin kim bilir sen bende, islamda, inancımda neyi keşfetmeme sebep olacaksın, beni Nasıl Daha da Allaha yaklaştıracaksın, bilmediğim neyi öğreteceksın, inancımı, sabrımı nasıl kuvvetlendıreceksın diyorsun ve olgunlaşıyosun. Hayata boyle bakıncada ztn herseyden mutluluk aradıgın ıcın sıkıntın kalmıyor

Aynen oyle meneksem banlanmamak icin detay vermiyorum ama bir insan namazinda abdestinde olursa ozellikle abdestli uyursa geceleri ve zikir dua dilinden dusmezse ona hic bir varlik birsey yapamaz
Basimdan gecti biliyorum

Aynen oyle meneksem banlanmamak icin detay vermiyorum ama bir insan namazinda abdestinde olursa ozellikle abdestli uyursa geceleri ve zikir dua dilinden dusmezse ona hic bir varlik birsey yapamaz
Basimdan gecti biliyorum
Valla magnim bana bırsey olmadıysa kımseye olmaz o derece deyım sadece ağırlık oldu oda yanlıs bilgiden kaynaklandı.
Allahtan sonradan Rabbım dogruyu gosterdı de bin şükür insallah herkes bilincine varır...

Sabah✔
Ogle✔
Ikindi✔
3 sayfa kuran okudum
Bugun bi agirlik var ustumde. Bsy yapmak gelmiyo icimden. Mutfaga yeni giriyorum.hem toparliycam hem yemek yapcam
Allah kabul etsin kolaylık versin inşallah
Benimde işlerim duruyor beni bekliyor saat 10 da kalktım bebegim var 9 aylik 10dan beri 15 dk uyudu öğlen uykusunu sonunda 10 dk önce tam uykuya gecebildi yikadim kucaktan da inmek istemiyor kucağa alışkın bebegim diş çıkarıyor sanırım ateşi var bu aralar iştahı yok huysuz dualarınızda banada yer verin arkadaşlar

Bende zikir esma çekmek istiyorum ama korkuyorum bir yandan ne bileyim musallat felan oluyor lar mış her esmanin bir sayısı varmış korktum okuyamadım
O konuyu söyleyen uyaran bendim, ebced hesabı ile cekmeyin esmalari diye uyarmıştım. İşte sapık hocalar veya medyumlar cinleri musallat ediyor, insanlarin hayatlarini mahvediyor diye cok rastladim da ondan.

Diledigin sayıda cekebilirsin gönlüne göre. Yanlış anlamamaniz icin sizi de etiketleyeyim, meramımı tam anlatmış olayım kızlar
Morrmeneksee LesaM Amine Busra Wilma11

Allah kolaylık versin canım. Benim oglan da 7aylik geceleri anamizdan emdigimiz sütü burnumuzdan getiriyor sagolsun

Haftada 2-3 orucu alışkanlık hâline getirecegim ins. Pazartesi persembe tutuyorum ama bu hafta adet baslar haftaya tutamam. Yine de beraberiz, zaten kalpler hep bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…