Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Zikir de çekmezdim bak
Duaları da burdan gördüm ve ezberledim
Daha çok dua var öğrenecegim
Zikir çekmek bana çok iyi geliyo
Bende zikir esma çekmek istiyorum ama korkuyorum bir yandan ne bileyim musallat felan oluyor lar mış her esmanin bir sayısı varmış korktum okuyamadım

Bende zikir esma çekmek istiyorum ama korkuyorum bir yandan ne bileyim musallat felan oluyor lar mış her esmanin bir sayısı varmış korktum okuyamadım
Oyle vesveselere kapılma canim.
Hiçbir şey çekmezsen salavat çek ben çok seviyorum salavat çekmeyi. Hiç sayısına da bakmam bazen 100cekerim bazen 30.
Bazen la ilahe illallah çekerim aklına hangi zikir gelirse namazdan sonra mesela otur çek. Hiçbir seycik olmaz korkma

Ezan vakti pro var play storede onda zikir ler var.kayit almislar butun zikirleri guzel muzik alt fonda guzelses ust fonda. La ilahe illallah.diyorlar sende is yaparken katılabiliyorsun. Kac adet yapildigi otomatik ustte yaziyor.ben arada yapıyorum.

Bende indireyim o zaman cnm sağol tşk ederim

Sagol cnm tsk ederim

Yok hemen iki birsey okudun diye neden musaallat olsunlar Allah’in dualari zikirleri seni korur aksine

Canım benım sizlerde iyiki varsınız çok şükür ki Rabbım yollarımızı buralarda kesiştirdi. Dua almak kdr dua etmekte cok güzel geliyor insana hergun bambaska sey öğreniyoruz..
Canım bunu kim dıyor?
Böyle safsatalara inanıpta zikir, esma çekmemezlik yapma sakın.
Allahın adından ne zarar gelebilir? Gelse inan bana gelirdi. Surda 1 senedir binlerce esma cektık hergun ayrı ayrı kısılere1 kişiden duymadık musallat kelımesını. Amacımız guzel nıyetmız halıs cunku.
Musallat olayi da zikirle fılan olmaz. Davet duaları vardır bunlar sakıncalı şeyler tabı cok detaya ınmek istemiyorum. Ama bunu okudugnda bıle kolay kolay etkılenmezsın yanı kolay deıl o işler oyle.
Kalmıskı esma yanı. Tek yan etkısı ağırlık yapabilir cok fazla sayıda yanı bilinçsiz sekılde cektıgınde o kdr.
Makul sayıda, şevkle anlamını dusunerek okursan en az 40 gun faydasını gorursun. Cektıgın o esma hangısı ise o esmanın tesirini yasarsın yani.
Tabiki zikir Allah için ona yakınlasmak maksadıyla çekılmeli o ayrı bi konu. Ama onun ısımıyle ondan yardım istemekte guzel bır şeydir

Ahhahaha bende onu diyecektim ya fettah zikrî ne kadar coktu mesela

Yine burada kadınlar k. Sayfasında rastladım esmalar ile ilgili bir sayfada okudum her esmanin bir sayısı var aman dikkat edelim musallat oluyor lar diye onu okuyunca korktum aklıma geldi sizinle paylaştım belki bilginiz vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…