- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.741
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş Olsun canım ..salgın var sanırım. dün arkadaşım da acillik oldu dikkat et sıcak tut vücudunu.. kaynamış su iç
Arkadaşım aynısı ni söyledi yemek falan yiyemiyorum diye umarım cobuk geçer Rabb'im şifa versin ..Sağol canım Allah razı olsun
Sanırım ya anlamadım inan istahim bile etkilendi inşallah ağrım olmazsa yarı uyanık oluyorum ezana eşim ise gitmiş oluyr çünkü
Olmaz mıKendine de oku kız muradın yok mu
O zaman 10 kişilik okuyoruzOlmaz mı
Sağol canımArkadaşım aynısı ni söyledi yemek falan yiyemiyorum diye umarım cobuk geçer Rabb'im şifa versin ..
İyi bilirim esim çeker o böbrek sancısını yılda 1 kere.Selam canlar bugün katılıyordum ama gece 5 de böbrek sancım tuttu aniden vurdu ve uyutmadi istifra ağrı sabah 7 buçuk gibi durdu uyumuşum 10 bucuga kadar
Sabah da aynıydı gittim acile
Tahliller sonucu İdrar yolu enfeksiyonu ve kum dökülüyor çıktı bı de ağrı kesici yaptlar
Hala ağrım var ama gece ki gibi değil
İlaclarim Var çok şükür
Rabbim beterinden korusun kaç günde geçer bakalmn
Esine de geçmiş olsun canımİyi bilirim esim çeker o böbrek sancısını yılda 1 kere.
Geçmiş olsun, Allahim sifa versin.
Canim bendede tas sorunu var. Anliyorum seni.maydonoz suyu ve bol su ic mümkünse. Bunlar seni iyi edecektirSelam canlar bugün katılıyordum ama gece 5 de böbrek sancım tuttu aniden vurdu ve uyutmadi istifra ağrı sabah 7 buçuk gibi durdu uyumuşum 10 bucuga kadar
Sabah da aynıydı gittim acile
Tahliller sonucu İdrar yolu enfeksiyonu ve kum dökülüyor çıktı bı de ağrı kesici yaptlar
Hala ağrım var ama gece ki gibi değil
İlaclarim Var çok şükür
Rabbim beterinden korusun kaç günde geçer bakalmn
Allah Kabul etsin canımEmma3 (yani kendim) için okudum Yasin'i.
Vefat etmislerimden kimsesi akrabasi olmayan gecmislerime de hediye edip gönderdim.
Kahve __Kokusu
Teşekkür ederim canım sonunda oldu
Şuan bi yasıne katıldımda baska sure varsa olur canım bende artık donmek istiyorum buralara dolu dolu gecsın günlerimiz, birbirimize dua ederekTeşekkür ederim canım sonunda oldusende olsan çok güzel olucak .. katilsana bize ?her hafta başka bir süre okuyacağız yasin Tebareke sırayla hem okuma alışkanlığı edinmek hemde niyetlerimize okumak için
Kıldım aksami şükür ❤
Üç gün sonra yeni sureye geçeceğiz canımŞuan bi yasıne katıldımda baska sure varsa olur canım bende artık donmek istiyorum buralara dolu dolu gecsın günlerimiz, birbirimize dua ederek
Sure ne olacak pekı varmı aklınızda bırseyler kahvemÜç gün sonra yeni sureye geçeceğiz canım
istersen listeyi sen yapabilirsin bu konuda cok iyisinsenin yönetmeni çok isterim sende istersen
Canım yasin kitabında ki bütün süreleri sırasıyla okuyacağız inşaallah Tebareke amme seninde bildiklerin varsa onları da katarizSure ne olacak pekı varmı aklınızda bırseyler kahvem
Tamam canımCanım yasin kitabında ki bütün süreleri sırasıyla okuyacağız inşaallah Tebareke amme seninde bildiklerin varsa onları da katariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?