Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Geçmiş Olsun canım ..salgın var sanırım. dün arkadaşım da acillik oldu dikkat et sıcak tut vücudunu.. kaynamış su iç
Sağol canım Allah razı olsun
Sanırım ya anlamadım inan istahim bile etkilendi inşallah ağrım olmazsa yarı uyanık oluyorum ezana eşim ise gitmiş oluyr çünkü

Sağol canım Allah razı olsun
Sanırım ya anlamadım inan istahim bile etkilendi inşallah ağrım olmazsa yarı uyanık oluyorum ezana eşim ise gitmiş oluyr çünkü
Arkadaşım aynısı ni söyledi yemek falan yiyemiyorum diye umarım cobuk geçer Rabb'im şifa versin ..

İyi bilirim esim çeker o böbrek sancısını yılda 1 kere.
Geçmiş olsun, Allahim sifa versin.

Canim bendede tas sorunu var. Anliyorum seni.maydonoz suyu ve bol su ic mümkünse. Bunlar seni iyi edecektir

Kahve __Kokusu canım topiğin çok güzel olmus böyle
Teşekkür ederim canım sonunda oldu sende olsan çok güzel olucak .. katilsana bize ?her hafta başka bir süre okuyacağız yasin Tebareke sırayla hem okuma alışkanlığı edinmek hemde niyetlerimize okumak için

Şuan bi yasıne katıldımda baska sure varsa olur canım bende artık donmek istiyorum buralara dolu dolu gecsın günlerimiz, birbirimize dua ederek

Şuan bi yasıne katıldımda baska sure varsa olur canım bende artık donmek istiyorum buralara dolu dolu gecsın günlerimiz, birbirimize dua ederek
Üç gün sonra yeni sureye geçeceğiz canım

istersen listeyi sen yapabilirsin bu konuda cok iyisin senin yönetmeni çok isterim sende istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…