• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Geçmiş Olsun canım ..salgın var sanırım. dün arkadaşım da acillik oldu dikkat et sıcak tut vücudunu.. kaynamış su iç
Sağol canım Allah razı olsun
Sanırım ya anlamadım inan istahim bile etkilendi inşallah ağrım olmazsa yarı uyanık oluyorum ezana eşim ise gitmiş oluyr çünkü

Sağol canım Allah razı olsun
Sanırım ya anlamadım inan istahim bile etkilendi inşallah ağrım olmazsa yarı uyanık oluyorum ezana eşim ise gitmiş oluyr çünkü
Arkadaşım aynısı ni söyledi yemek falan yiyemiyorum diye umarım cobuk geçer Rabb'im şifa versin ..

Selam canlar bugün katılıyordum ama gece 5 de böbrek sancım tuttu aniden vurdu ve uyutmadi istifra ağrı sabah 7 buçuk gibi durdu uyumuşum 10 bucuga kadar
Sabah da aynıydı gittim acile
Tahliller sonucu İdrar yolu enfeksiyonu ve kum dökülüyor çıktı bı de ağrı kesici yaptlar
Hala ağrım var ama gece ki gibi değil
İlaclarim Var çok şükür
Rabbim beterinden korusun kaç günde geçer bakalmn
İyi bilirim esim çeker o böbrek sancısını yılda 1 kere.
Geçmiş olsun, Allahim sifa versin.

Namaz Vakti Canlar📢📢🕋🛐

Screenshot_20220110-061301~2.jpeg

i p e k i p e k
clara clara
Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
D u t D u t
Wilma11 Wilma11
orjinal19 orjinal19
Saliha40 Saliha40
aypare ackerman aypare ackerman
C Calcifer
Tubismavis TubismavisTubismavis hesabı doğrulanmış üye.
Magnifiaque Magnifiaque
Ahsen555 Ahsen555
@Rose36
LesaM LesaM
K Kitapkontesi
Amine Busra Amine Busra
@kkub

Selam canlar bugün katılıyordum ama gece 5 de böbrek sancım tuttu aniden vurdu ve uyutmadi istifra ağrı sabah 7 buçuk gibi durdu uyumuşum 10 bucuga kadar
Sabah da aynıydı gittim acile
Tahliller sonucu İdrar yolu enfeksiyonu ve kum dökülüyor çıktı bı de ağrı kesici yaptlar
Hala ağrım var ama gece ki gibi değil
İlaclarim Var çok şükür
Rabbim beterinden korusun kaç günde geçer bakalmn
Canim bendede tas sorunu var. Anliyorum seni.maydonoz suyu ve bol su ic mümkünse. Bunlar seni iyi edecektir

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu canım topiğin çok güzel olmus böyle 🤩🤩
Teşekkür ederim canım sonunda oldu😘 sende olsan çok güzel olucak .. katilsana bize ?her hafta başka bir süre okuyacağız yasin Tebareke sırayla hem okuma alışkanlığı edinmek hemde niyetlerimize okumak için 😍

Teşekkür ederim canım sonunda oldu😘 sende olsan çok güzel olucak .. katilsana bize ?her hafta başka bir süre okuyacağız yasin Tebareke sırayla hem okuma alışkanlığı edinmek hemde niyetlerimize okumak için 😍
Şuan bi yasıne katıldımda baska sure varsa olur canım bende artık donmek istiyorum buralara dolu dolu gecsın günlerimiz, birbirimize dua ederek🥰

Şuan bi yasıne katıldımda baska sure varsa olur canım bende artık donmek istiyorum buralara dolu dolu gecsın günlerimiz, birbirimize dua ederek🥰
Üç gün sonra yeni sureye geçeceğiz canım

istersen listeyi sen yapabilirsin bu konuda cok iyisin 😍 senin yönetmeni çok isterim sende istersen

Back