- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.581
Allah kabul etsin canımbugun ben de hepsini kildim
aminnn daim olsun namazımızAllah kabul etsin canım
Rabb'im en kısa zamanda öğrenmeyi nasip etsin canım inşaallahMaalesef bilmiyorum
Korkma canım ayrılma buradan. bak ne güzel arkadaşlar bildirim yapıyor bütün namazlarımi kıldım diye ,ben bu hissi çok özledim mesala. bizde yazacağız bir iki güne buraya kıldık namazlarimizi diye bunu düşün mutlu olKahve __Kokusu nasılsın? Duşa girecektim, lekelenme devam! Sabahı yok yere kaçırmamis oldum. Kılamadim da devam hani. Bir saat geçsin öğle kaçmadan bakicam yine. Tam başladım ya regl oldu.cok korkuyorum kilamam diye, başarmaliyim
Edette bende öyle oluyorum bir iki gün sonra özlüyorum sonra adet bitiyor tekrar başlıyor maratonBugün kendimi boşlukta hissettim ben.
Sabah namazi ✔Liste
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
clara
i p e k
Kahve __Kokusu
Magnifiaque
Sıradaki arkadaşımız K Kitapkontesi için okuyoruz canlar Allah Kabul etsin
K Kitapkontesi Allah niyetini kabul etsin bende okudumListe
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
clara
i p e k
Kahve __Kokusu
Magnifiaque
Sıradaki arkadaşımız K Kitapkontesi için okuyoruz canlar Allah Kabul etsin
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin bende öğrenmeyi çok istiyorumRabb'im en kısa zamanda öğrenmeyi nasip etsin canım inşaallah
Korkma canım ayrılma buradan. bak ne güzel arkadaşlar bildirim yapıyor bütün namazlarımi kıldım diye ,ben bu hissi çok özledim mesala. bizde yazacağız bir iki güne buraya kıldık namazlarimizi diye bunu düşün mutlu ol
Günaydın canım okuya bilirsin tabi canım kendine ne güzel düşünmüşsünGünaydın
Sabah namazimi kıldım. Yasinimi okuyacagim. Bugun sira bendeyse ben kendim içinde okuyacak miyim?
10 gün sonunda özür kabul ediliyor canım her Vakit te abdest alıp kilabilirsin.Kızlar regl 1 hafta mi, 10 gün sürünce mi özür oluyordu.kilabiliyorduk?
Ezan vakti girdiğinde abdest alıp tesbih cekebilrsin canım uzaklaşmamak için namazdan .Ben bugün adet oldum sabah namazına kalktığım da gördüm
Sen niye yoksun kahvemAmine Busra arkadaşımıza okuyoruz arkadaşlar Allah kabul etsin
i p e k
clara
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
Magnifiaque
K Kitapkontesi
Amine Busra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?