- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.381
Her surenin de bir hikayesi iniş sebebi var
Namaz kılarken ne söylediğimizi bilirsek daha huşu içinde kilabiliriz
Sen bir niyetlen başla ve kendine inan devamı geliyorKızlar ya konu çok fazla sayfa içeriyor, hepsini okuyamadım ama ben de düzenli kılmak istiyorum, ne yapsak nasıl yapsak, biliyorum böyle şeyler içten gelmeli ama namaz olmayınca insanın hiçbir düzeni de olmuyor bunun da farkındayım.
Tebbeti karistiriyorum diye hic okumuyodum. Hemen ezberimi tazelicemHer surenin de bir hikayesi iniş sebebi varbilerek okumak
o kadar anlamlı ki .. Tebbet suresi mesala. peygamber efendimizin başına işkembe koyan Ebu lehepten amcasından bahseder.
karısıyla binbir türlü eziyet etmisler efendimizeişkembe atmış kafasına, karısı dikenli çalılar koyarmis yollarina..
soyu kesik oğlu yok değip küçümsemisler alay etmişler iki cihan güneşinle.
ayet indirmiş yaradan Rabb'im ..
asıl onun soyu kesik ne malı ne oğullari ona fayda vermeyecek lehebin elleri kurusun , cehenneme gidicek, karisida odun hamballigini yapicak diye..
O kadar boş şeylere üzülüyoruz ki bunları düşündükçe günahsız peygamberler
o kadar şeyle sinanmis biz en ufak zorlukta of diyoruz hemen..
Rabb'im affetsin
İkindiyi kaçırmadım ama daha yeni kilicam insalllah canim sadece farzini. Tam ikindi okunurken çıktık dışarı az önce geldik.
Çok sevindimTebbeti karistiriyorum diye hic okumuyodum. Hemen ezberimi tazelicem
Allah kabul etsin canım yetişmişsin ..İkindiyi kaçırmadım ama daha yeni kilicam insalllah canim sadece farzini. Tam ikindi okunurken çıktık dışarı az önce geldik.
Aramıza katılarak basliyabilirsin canım hoşgeldinKızlar ya konu çok fazla sayfa içeriyor, hepsini okuyamadım ama ben de düzenli kılmak istiyorum, ne yapsak nasıl yapsak, biliyorum böyle şeyler içten gelmeli ama namaz olmayınca insanın hiçbir düzeni de olmuyor bunun da farkındayım.
Aypare ackerman için Yasin okudum canım.GÜNCEL LİSTE
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
clara
i p e k
Magnifiaque
Kahve __Kokusu
bugunaypare ackerman için okuyoruz arkadaşlar
Allah kabul etsin
Amin inşallah. Ben bir yerden basladim inşallah eşimide kendime cekebilirimBenim kine de hidayet nasip eyle Rabbim
Eki Görüntüle 2982999
i p e k
clara
Minnosprenses
ASSOSyal
D u t
Wilma11
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
Tubismavis
Magnifiaque
Ahsen555
@Rose36
LesaM
K Kitapkontesi
Amine Busra
askrhpozitif
Eyidir hoştur daBenim kine de hidayet nasip eyle Rabbim
Eki Görüntüle 2982999
i p e k
clara
Minnosprenses
ASSOSyal
D u t
Wilma11
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
Tubismavis
Magnifiaque
Ahsen555
@Rose36
LesaM
K Kitapkontesi
Amine Busra
askrhpozitif
Çok şükürSabah ✔
Öğle ✔
Ikindi ✔
Akşam ✔
Yatsı ✔
Cok sukur
İnşaallah canımAmin inşallah. Ben bir yerden basladim inşallah eşimide kendime cekebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?