- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.401
Gelip eşlik etse ben onada razıyım kuzu ben ona hadi diyeyimEyidir hoştur da
Görsele diyorum ki
Esas, erkegin kadina haydi namaza hanım demesi lazim. Bizimkilerde Hakk getiree (dua olsun, âmîn)
Allah kabul etsin daim etsin canım
Amin inşallah. Çok huzurlu hissediyorum şimdidenAllah kabul etsin daim etsin canım
Ben de 5 vakit kildim
İnşallah canım çok istiyorum daim olsunBen de 5 vakit kildimAllah kabul ve daim etsin inşallah namazlarimizi
Zamanla daha iyi hissediceksin canım yemek suyun gibi olucak bir an önce kılmak istiyceksinAmin inşallah. Çok huzurlu hissediyorum şimdiden
AypareGÜNCEL LİSTE
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
clara
i p e k
@Magnifiaque
Kahve __Kokusu
bugunaypare ackerman için okuyoruz arkadaşlar
Allah kabul etsin
Allah razi olsun canimAypare
Calcifer
Ysf42
Niyetine okudum..
Adetim yakındır
Hıı tabi dogru diyonGelip eşlik etse ben onada razıyım kuzu ben ona hadi diyeyim
Duamız daim olsun gerisi Allah in bileceği iş olsun.Hıı tabi dogru diyon
En özendigim seylerden biridir, hanımını alıp cemaat olup namaz kılan kıldıran erkek koca. Bunu da bilir ama işte yapmayiz. Herkes ayri evde, her seyimiz ayri nerdeyse zaten, bi şaaparken ayrı değil şükürZaten ondan sorguluyom ya neden evliyim diye.
Neyse zuzu, dert açıldı ama geri kapatayim, ezan okunuy, namaz kılak dedikodu yokkestagfirullah el azim el kerim ve etubu ileyh.
Allah kabul etsin canımAypare
Calcifer
Ysf42
Niyetine okudum..
Adetim yakındır
Şuan da da oyle. Yemekten bile önceZamanla daha iyi hissediceksin canım yemek suyun gibi olucak bir an önce kılmak istiyceksin
Bu listeye gore sirada C Calcifer baskan varmis. Senin niyetine okudum yasini baskanim. Allah ne niyetin duan varsa kabul eylesin cuma gunu hurmetineGÜNCEL LİSTE
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
clara
i p e k
@Magnifiaque
Kahve __Kokusu
bugunaypare ackerman için okuyoruz arkadaşlar
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?