- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 103
- 34
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.061
Bir sonrakinde saate bakacagim bana uzun geliyorOlsun yavaş okuyana zorlanana daha çok sevabı var
5 dakikada mi okuyorsunuz? Duraklarda duruyorsunuzdur umarimÇok iyi bence bende yarım saat falan mı dediim 5 dakika kuzu
Allah kabul etsin🎗Ikındı namazi kılındı
Arkadaşlar listemiz bu şekilde
yarın sabah tan başlayarak gece 12 Kadar okuyup bildirim yapabilirsiniz .. @orjinal19 arkadaşımızdan başlayarak niyetine okuya bilirsiniz .. Allah niyetlerimizi kabul etsin inşaallah
Yok kuzum 15 dakika falan okadar hızlı okuyamam5 dakikada mi okuyorsunuz? Duraklarda duruyorsunuzdur umarim4 elif miktari uzatilacaklari da güzelce yapalım lütfen
Sabah başlıyoruz canım Allah nasip ederseYarın başlayalım, ben biraz hastayım, bugün okuyamam Kur'an.
Bir yıl Kur'an kursuna gittim yatılı. Merak etme kurallara uygun okuyorum. Ezbere biliyorum Yasin'i5 dakikada mi okuyorsunuz? Duraklarda duruyorsunuzdur umarim4 elif miktari uzatilacaklari da güzelce yapalım lütfen
Wooow havali calciBir yıl Kur'an kursuna gittim yatılı. Merak etme kurallara uygun okuyorum. Ezbere biliyorum Yasin'i
Sagol canım benim.Allah kabul etsinne zamandır 5 vakit kilabiliyirsun?
niyeti nedir? Yasin mi okuyoruz
Birbirimize mi okuyoruz kuzum.ben olayi anlayamadim. Tamam benim icin oku
Wooow havali calci
Masallah hocam cok havalisinizEn çok bana soracaksınız , en çok ben biliyorum ehjeheh
Ya ne tatlis bir insansinBirbirimize mi okuyoruz kuzum.ben olayi anlayamadim. Tamam benim icin okubende okudum bugun yasin-i. Benim okudugum da senin icin olsun
Gideceğim diye çok ağlamıştım iyi ki de gitmişim ya. Bana çok şeyler öğrettiMasallah hocam cok havalisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?