- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.081
Kahvem aciklama yap nolur gunde bir arkadas icinmi yoksa bir gunde hepsi icinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvem aciklama yap nolur gunde bir arkadas icinmi yoksa bir gunde hepsi icinmi
Herkes niyetini içinden geçirsin kuzuM. niyetine olmuslerimize okuyalım birbirimizin yasin okuyoruz liste bitince sırayla diğerlerini de okuyacağız inşaallahniyeti nedir? Yasin mi okuyoruz
Zaten anlamiyoruz ilk basta cok agir geliyor nefse ama onemli seyler aslindaGideceğim diye çok ağlamıştım iyi ki de gitmişim ya. Bana çok şeyler öğretti
Sen de sağol inşaallah başarırsın. Herkes hayırlısıyla çok çok istiyorum.Sagol canım benim. yeni yeni diyelim.burdan yazarak motive ediyorum kendimi.
Ben bir de çok küçük yaşta gittim. 11 yaşındaydım. Küçükken öğrenilen şey unutulmuyor bir de. annemden Allah razı olsunZaten anlamiyoruz ilk basta cok agir geliyor nefse ama onemli seyler aslinda
Simdi ugrassan evde daha zor olabilirdi
Günde bir kişi kuzum orjinal19 arkadaşımızdan başlayıp her gün bir kişiye okuyacağızKahvem aciklama yap nolur gunde bir arkadas icinmi yoksa bir gunde hepsi icinmi
Bende yedi yaşında gittim o gün ezberledigim şeyler hala hafızamda dün yediğim yemeği hatırlamamBen bir de çok küçük yaşta gittim. 11 yaşındaydım. Küçükken öğrenilen şey unutulmuyor bir de. annemden Allah razı olsun
Sukur 4 vakit tamam canim. Sen nelere yaptinK Kitapkontesi 4 vakit tamam mı?
Oğlum 4 yaşında. Yatarken duaları okutuyorum. Subhaneke, Ettehıyyatü, Salli ve Rabbena'yı ezberlettimBende yedi yaşında gittim o gün ezberledigim şeyler hala hafızamda dün yediğim yemeği hatırlamam
Zaten ne yapiyrosan kucukken yapilmaliBen bir de çok küçük yaşta gittim. 11 yaşındaydım. Küçükken öğrenilen şey unutulmuyor bir de. annemden Allah razı olsun
Tamamdir okuyum bugunGünde bir kişi kuzum orjinal19 arkadaşımızdan başlayıp her gün bir kişiye okuyacağız
aha burada da karşılaştık. Ben biliyorum sanırım niyetini. İnşallah iyi olacak her şeyBen yasin gunumde niyetimi sizlere solerim
Biz ayrilamayiz insallah kaptanimaha burada da karşılaştık. Ben biliyorum sanırım niyetini. İnşallah iyi olacak her şey
canim benim Sagolasin o senin tatliligin.Ya ne tatlis bir insansinAllah razi olsun Evet sirayla birbirimize okuyormusuz
Ben sana okurum insallah rabbim gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin insallah
Bugun benim günümGünde bir kişi kuzum orjinal19 arkadaşımızdan başlayıp her gün bir kişiye okuyacağız
Evet beybisiSimdi yarin orjinal19 arkadasimiza okuyoruz dimi
Oyyy yerim ben onu Maşallah kuzuma..Oğlum 4 yaşında. Yatarken duaları okutuyorum. Subhaneke, Ettehıyyatü, Salli ve Rabbena'yı ezberlettim
Yarın sabahtan başlanıp akşama kadar sana okunacak her kez görsün diye bu günden başlattım isteyen şimdide basliyabilir..Bugun benim günüm
Tamam canımBen yasin gunumde niyetimi sizlere solerim