- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 103
- 34
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.041
Bence abdest al. Seccadeyi ser .giyin kuşan otur 5dkka.
Abdesti sinir halinde bile oneriyorlar bilirsin. Fayda si mutlaka vardir.hadi kalk al abdestiniEvet soğukluk olacak yoksa , gram hâlim yok ama abdest alsam, saçma olmaz mı, tamam motive için ama gusül yokkken, kendimi kandırmak gibi, geçersiz olmuyor mu böyle?
Abdesti aliyorum kuşlar gibi oluyoruzzzz.Bwn öyle
Abdesti sinir halinde bile oneriyorlar bilirsin. Fayda si mutlaka vardir.hadi kalk al abdestini
Bu mantıklı işteBwn öyle
Abdesti sinir halinde bile oneriyorlar bilirsin. Fayda si mutlaka vardir.hadi kalk al abdestini
Canim benimBu mantıklı işteevet biliyorum sakinleştiriyor, kalkıcam inşaallah
Abdest alip salavat yada farkli zikirler cekebilirsin canimEvet soğukluk olacak yoksa , gram hâlim yok ama abdest alsam, saçma olmaz mı, tamam motive için ama gusül yokkken, kendimi kandırmak gibi, geçersiz olmuyor mu böyle?
Olsun yavaş okuyana zorlanana daha çok sevabı varO yarim saat benim olabilir
Hamdolsun Allah'a âlemlere rahmet arş ta CC Allah'ın isminin yanına ismi yazılan, yeri göğü onun için yarattığı ümmetim ümmetim diye göz yaşı döken, rahmet beygamberim,, Muhammed Mustafa sav efendimizin ümmetiyiz çok şükür.
AmiiinHamdolsun Allah'a âlemlere rahmet arş ta CC Allah'ın isminin yanına ismi yazılan, yeri göğü onun için yarattığı ümmetim ümmetim diye göz yaşı döken, rahmet beygamberim,, Muhammed Mustafa sav efendimizin ümmetiyiz çok şükür.
Rabb'im layık olmayı nasip etsin inşaallah şefaati ne nail olmayı ,sünnetine uymayı , Kevser havuzunun başında Toplanmayi bizlere nasip etsin Amin Ecmain...
AminHamdolsun Allah'a âlemlere rahmet arş ta CC Allah'ın isminin yanına ismi yazılan, yeri göğü onun için yarattığı ümmetim ümmetim diye göz yaşı döken, rahmet beygamberim,, Muhammed Mustafa sav efendimizin ümmetiyiz çok şükür.
Rabb'im layık olmayı nasip etsin inşaallah şefaati ne nail olmayı ,sünnetine uymayı , Kevser havuzunun başında Toplanmayi bizlere nasip etsin Amin Ecmain...
Canim ALLAH kabul etsin.senin mi bebegin olacakti.Ogle namazini kildim. 3 sayfa kuran okudum. Boylelikle 3 gunde bir cuz bitirmiş oldum cok sukur
Amin canim. Evet insallah kizim olacakCanim ALLAH kabul etsin.senin mi bebegin olacakti.
Maşallah canim benim.Allahim sahiha kullarindan etsin kızını. Cok hosuma gitti hatim yapacakmissin dogmadan. Allahim banada nasip ederde bend3 yaparim senin yaptiginiAmin canim. Evet insallah kizim olacak
Rabbim gonlune gore versin canim insallah. Oglumdada okumustum, kismet simdide kizim icinMaşallah canim benim.Allahim sahiha kullarindan etsin kızını. Cok hosuma gitti hatim yapacakmissin dogmadan. Allahim banada nasip ederde bend3 yaparim senin yaptigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?