Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Bwn öyle
Bence abdest al. Seccadeyi ser .giyin kuşan otur 5dkka.

Evet soğukluk olacak yoksa , gram hâlim yok ama abdest alsam, saçma olmaz mı, tamam motive için ama gusül yokkken, kendimi kandırmak gibi, geçersiz olmuyor mu böyle?
Abdesti sinir halinde bile oneriyorlar bilirsin. Fayda si mutlaka vardir.hadi kalk al abdestini

Evet soğukluk olacak yoksa , gram hâlim yok ama abdest alsam, saçma olmaz mı, tamam motive için ama gusül yokkken, kendimi kandırmak gibi, geçersiz olmuyor mu böyle?
Abdest alip salavat yada farkli zikirler cekebilirsin canim

Hamdolsun Allah'a âlemlere rahmet arş ta CC Allah'ın isminin yanına ismi yazılan, yeri göğü onun için yarattığı ümmetim ümmetim diye göz yaşı döken, rahmet beygamberim,, Muhammed Mustafa sav efendimizin ümmetiyiz çok şükür.
Rabb'im layık olmayı nasip etsin inşaallah şefaati ne nail olmayı ,sünnetine uymayı , Kevser havuzunun başında Toplanmayi bizlere nasip etsin Amin Ecmain...

Amiiin

Amin

Maşallah canim benim.Allahim sahiha kullarindan etsin kızını. Cok hosuma gitti hatim yapacakmissin dogmadan. Allahim banada nasip ederde bend3 yaparim senin yaptigini
Rabbim gonlune gore versin canim insallah. Oglumdada okumustum, kismet simdide kizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…