- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.641
KaradutumGünaydın nurum
ElhamdülillahEki Görüntüle 2959917 Kimler öğle namazını bekliyor Allah kabul etsin şimdiden
i p e k
clara
Wilma11
ASSOSyal
Tubismavis
C Capanin Gururu Teyom
Bonus
Amazing family
D u t
Minnosprenses
E Elif_Eylul
yorgun anneanne
Neden renkli zamanını bekliyorsun canım sağlık broglemin mi varBenim bı türlu düzen oturmadı ,regl zamanı gelene kadar beklicem
Şeytandan gelen fesfese canım o ,ona kulak verirsen hiçbir zaman oturmaz namazların ..10 günü gecgin gelen kan akıntı özür yerine geçer ve her namaz önu abdest alırsan hiç bir sorun olmaz dinimizde zorluk yoktur hep bir kolaylık vardır ..biz düşüncelerinize zorlastiriyoruz ...Bı bakiyim normal bı bakıyorum açık renkli akıntı içim rahat etmiyor
Polip tespit edildi o günden beri bı norml bı renkli akinti geliyor regl sonrası ameliyat olcam o sebpleNeden renkli zamanını bekliyorsun canım sağlık broglemin mi var
Her namaz için abdest alıyorum zatenŞeytandan gelen fesfese canım o ,ona kulak verirsen hiçbir zaman oturmaz namazların ..10 günü gecgin gelen kan akıntı özür yerine geçer ve her namaz önu abdest alırsan hiç bir sorun olmaz dinimizde zorluk yoktur hep bir kolaylık vardır ..biz düşüncelerinize zorlastiriyoruz ...
Ben de ara verdim canım bugün. İzin dönemim yaklaştı yakalanmadan ben bırakayım dedim
Bana bildirim gelmiyor günlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?