- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.541
Elhamdulillah çok şükür canım 2 aylık bebe ile 2 çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorumİyiyim canım cok şükür sen nasılsın
Allah kolaylık versin canımElhamdulillah çok şükür canım 2 aylık bebe ile 2 çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum
Yeterli sayı olursa bende katılırım canımİyiyim canım cok şükür sen nasılsın
Cümlemize inşallah Allah razı olsunAllah kolaylık versin canım
Allah iyilik versin canoElhamdulillah çok şükür canım 2 aylık bebe ile 2 çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum
Kuzu gunluk 2 şer tane okuyabılırmisiniz pekıYeterli sayı olursa bende katılırım canım
Namaz vakti geldi ben sadece hatırlatırım gerisine karışmam
@Kahve __Kokusu
[USER=302676]@ASSOSyal
Morrmeneksee
@cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
@Emma3
@DEMREE
@Magnifiaque
@Cemoos
@28mn
@yasemin8085
@Hannaz
@Cilekkokusuu
@Nefes0858
@benim adim karpuz
@Buralardutluuugdu
@Asliq
@Bidar Sultan
@yorgun anneanne
Minnosprenses
@Onyilsonra
@Amazing family
@Otrera
UcanSupurge
@Bonus
Suan katılırım dıyen 5 6 kısı oldu bakalım artıs olacakmı cancazım
Anladim az katılan olmuş canim 1 2 gune artar sayımız belki, okunacak vakit benide etiketleyiverirsen sevinirim.Suan katılırım dıyen 5 6 kısı oldu bakalım artıs olacakmı cancazım
Yok kuzum ben okuyamam kurs başlıyor yarın ezberlerim var okumalarım var ancak bir taneAllah iyilik versin canohepımızın mesguliyetlerı farklı işte. Bende bekarım ama evde ki işim hıc bitmiyor. Allah sizlerin daha cok yardımcısı olsun vallahi
Kuzu gunluk 2 şer tane okuyabılırmisiniz pekı
Hepimizin inşallah canım sağolasınAllah iyilik versin canohepımızın mesguliyetlerı farklı işte. Bende bekarım ama evde ki işim hıc bitmiyor. Allah sizlerin daha cok yardımcısı olsun vallahi
Allah kabul eylesin canım ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘Hayrli sabahlar herkese canlar
Çok şükür sabah namazıyla başladım
Sagol canm teşekkür ederimAllah kabul eylesin canım ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Öğle ye de az kaldı bende bekliyorum kılmak içinSagol canm teşekkür ederim
Bizde şimdi başladı okunmaya öğleÖğle ye de az kaldı bende bekliyorum kılmak için
Bittabii:)Allah' kabul etsin canım kilmak isteyenlere yardımcı olabilirsin o zaman paylaşım yaparak istersen
Peçete varsa sorun olmaz .kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok çoğu kadının başında bu durum emin olabilirsinAllah kabul etsin inşallah canlarım
Ben de şimdi bitirdim elhamdülillah
Ama kafamı bulandıran vesvese veren bişi var
Affınıza sığınıyorum
İç çamaşırı değiştirdm sadece namaz kılarken giymek için kullanırım dedim
.. ama akıntı oluşmuş sıvı gibi az bişi hani beyaz bişi de değil normal su damlası olur ya öyle bendde yine değiştirdim namaz sonrası yeni çamaşır giydim çamaşırın üstüne kağıt havlu koydum 4/5 kat katlayıp sanki kirli gibi hissediyorum diğer türlü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?