- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.561
Sağol canım ,Peçete varsa sorun olmaz .kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok çoğu kadının başında bu durum emin olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım ,Peçete varsa sorun olmaz .kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok çoğu kadının başında bu durum emin olabilirsin
Kıldım kahvem namazımı çok şükür rabbim ikindiye kavuştursun
Allah kabul eylesin kuzu.Çok şükür ikindi namazi da tamam
Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini
Sagol kuzum inşallahAllah kabul eylesin kuzu.
⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Kıldım bende çok şükür isim yeni bitti anca uzanabildimİkindi yaklaştı abdestimi aldım bekliyorum.
Huzur kaçar mı?
Bende bekliyorum canım neredesin sen ben Manisa ,Şimdi okuncak ezan... Birazdan abdest alip kılıcam insallalh
Kocaeli canım ben bitirdim Allah kabul etsin inşallah hepimizinkiniBende bekliyorum canım neredesin sen ben Manisa ,
Amin canımKocaeli canım ben bitirdim Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini
Adet değil de mi canım?Of kafayı yicem kızlar
Şimdi tam abdest alıyodm ki peceteme Kan değil ama kan gibi açık kahve bı akıntı gelmiş namaz geçerli olur mi acaba peçeteden çamaşır da geçmiş
Adet gününde olmadığın özür kaynaklı oluşan lekeler namaza mani değil diyor hocalar. İç çamaşırıni değiştirip namazını gönül rahatlığıyla kıl canım.Ne yapcam bilemedim poliplerim var aralıkta ameliyat olcam ama daha önce böyle bişi olmazdı olsa olsa bı kere flaan olurdu
Vitaminler ve glifor içiyorum o mu yapiyor anlamadım
Değil ama dediğim gibi kan gibi açık kahve bı akıntı oluşmuşAdet değil de mi canım?
Sevindim cnm umarım rabbim kabul eder Allah razı olsun sağolAdet gününde olmadığın özür kaynaklı oluşan lekeler namaza mani değil diyor hocalar. İç çamaşırıni değiştirip namazını gönül rahatlığıyla kıl canım.
Çok geçmiş olsun canımŞimdi bitirdim ama bu hafif sancıyla geliyor belli inşallah su ameliyat sonrası bı daha böyle bişi yaşamam