- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.221
amin ecmain..Eki Görüntüle 2938614 Eki Görüntüle 2938615
Allah'a karşı ululuk taslamayın. Çünkü ben size apaçık bir delil (mucize) getiriyorum." "Şüphesiz ki ben, beni taşlamanızdan, benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a sığındım." "Bana inanmadınızsa benden uzak durun." Sonra Mûsâ Rabbine, "Bunlar günahkâr bir toplumdur" diye seslendi. Allah da şöyle dedi: "O halde kullarımı geceleyin yola çıkar, çünkü takip edileceksiniz." "Denizi açık halde bırak." Çünkü onlar boğulacak bir ordudur. Onlar geride nice bahçeler, nice pınarlar bıraktılar. Nice ekinler, nice güzel konaklar! Zevk ve sefasını sürdükleri nice nimetler! İşte böyle! Onları başka bir topluma miras bıraktık. Gök ve yer onların ardından ağlamadı;..
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
B benim adim karpuz
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
@Asyaa561
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal
Asliq
LesaM
masal3487
Bizler de bırakıp gideceğiz kimse arkamızdan aglamayacak o gün gelmeden Rabb'im bizi diliyle değil sadece Namazını kılan Allah'a layık kullar olmayı nasip etsin inşaallah Amin Ecmain..
İyi yapıyorsun kuzu ne zaman oruç tutmaz beraberArada girmeye calisiyorum
Bu aralar
Dene canım kalkarsın emin oltamam deneyeyim ben bu akşam hadi inş sabah kalkarım
Senden de kuzumAllah razı olsun
mavideyim geldiğimden beriSenden de kuzumsen hangi takimdaydin bu hafta kuzu
Bende beraberiz ordadamavideyim geldiğimden berisen?
İnş hedefimize gelirizBende beraberiz ordada
O kadar dogru ki,vesvese oldugunun seytandan geldigini biliyorum,hatta bazen dusunuyorum gunahlarimdan dolayi rabbim huzurunda mi gormek istemiyor diyorum,bakalim insallah burasi beni tasvik ederDinimiz o kadar güzel ve kolaylaştırıci bin Din ki elin kolun tutmuyor sa gozunle kıl su yoksa teemmum et diyor.. zorlaştıran bizim nefsimiz şeytan ..içindeki namaz aşkını kaybetmemen önemli, bırakıp vazgeçmekten korkma kalk yine kıl bıraktın yine kıl ,hiç kılmamandan iyidir her zaman
Öyle düşünme Rabb'im o kadar bağışlayıcı ki ,denizlerdeki köpük kadar günahın olsa gel tövbe et diyor. tövbe kapısı hep açık biz oradan içeri girmeyi bilmiyoruz ..hep birşeylerin arkasına sığınıyoruz ..tam ismini hatırlamıyorum hangi peygamber, kâfirin biri gitmiş sofrasına oturmuş.. yedirmemis yemek sen kafirsin demiş .. Allahu Teâlâ dan cevap gelmiş peygambere ,ben bana inanmayan kulumu 40 yıl doyurdum sen bir öğün doyuramadin mi demiş ... Rambimizin Merhameti sonsuz, günahlarımızdan büyük Rabb'imiz var ..o kapıyı vurmaktan hiç vazgeçme canım denizler kadar günahın olsa bile..O kadar dogru ki,vesvese oldugunun seytandan geldigini biliyorum,hatta bazen dusunuyorum gunahlarimdan dolayi rabbim huzurunda mi gormek istemiyor diyorum,bakalim insallah burasi beni tasvik eder
Kaç yaptın atsana ozeldenİnş hedefimize gelirizçok guzel orası sicak samimi ortam herkes ayrı tatlı
Aksam ve yatsiyi kildim Allah kabul etsin insallah.Bu kissayi duymustum hz ibrahim ya da hz musa ikisinde biriydi sanki.Rabbim insallah bu defa daim eylesin namazimiÖyle düşünme Rabb'im o kadar bağışlayıcı ki ,denizlerdeki köpük kadar günahın olsa gel tövbe et diyor. tövbe kapısı hep açık biz oradan içeri girmeyi bilmiyoruz ..hep birşeylerin arkasına sığınıyoruz ..tam ismini hatırlamıyorum hangi peygamber, kâfirin biri gitmiş sofrasına oturmuş.. yedirmemis yemek sen kafirsin demiş .. Allahu Teâlâ dan cevap gelmiş peygambere ,ben bana inanmayan kulumu 40 yıl doyurdum sen bir öğün doyuramadin mi demiş ... Rambimizin Merhameti sonsuz, günahlarımızdan büyük Rabb'imiz var ..o kapıyı vurmaktan hiç vazgeçme canım denizler kadar günahın olsa bile..
SEn söyleyince hatırladım Hz Musa idiAksam ve yatsiyi kildim Allah kabul etsin insallah.Bu kissayi duymustum hz ibrahim ya da hz musa ikisinde biriydi sanki.Rabbim insallah bu defa daim eylesin namazimi
KıldımYatsilar kılındımi Canlar
yoklama Zamanı
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
B benim adim karpuz
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
@Asyaa561
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal
Asliq
LesaM
masal3487
Allah kabul etsin canK
Kıldım
Ben kıldım şükürYatsilar kılındımi Canlar
yoklama Zamanı
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
B benim adim karpuz
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
@Asyaa561
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal
Asliq
LesaM
masal3487
Sen de mi burdaydin canimBen kıldım şükür
Kuzum benim, seni listede görünce çok mutlu oldumSen de mi burdaydin canimAllah kabul etsin
İyiyim canim haldolsun,okul ev kosturmacadir gidiyorKuzum benim, seni listede görünce çok mutlu oldumben yazayım sana diyordum sen yazdın sağol kuzusu, seninde allah kabul etsin nasılsın, bakıcı buldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?