• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Eki Görüntüle 2938614 Eki Görüntüle 2938615
Allah'a karşı ululuk taslamayın. Çünkü ben size apaçık bir delil (mucize) getiriyorum." "Şüphesiz ki ben, beni taşlamanızdan, benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a sığındım." "Bana inanmadınızsa benden uzak durun." Sonra Mûsâ Rabbine, "Bunlar günahkâr bir toplumdur" diye seslendi. Allah da şöyle dedi: "O halde kullarımı geceleyin yola çıkar, çünkü takip edileceksiniz." "Denizi açık halde bırak." Çünkü onlar boğulacak bir ordudur. Onlar geride nice bahçeler, nice pınarlar bıraktılar. Nice ekinler, nice güzel konaklar! Zevk ve sefasını sürdükleri nice nimetler! İşte böyle! Onları başka bir topluma miras bıraktık. Gök ve yer onların ardından ağlamadı;..

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
Masallardiyarii Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu
Nefes0858 Nefes0858
B benim adim karpuz
D u t D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne yorgun anneanne
OraEtLabora OraEtLabora
aypare ackerman aypare ackerman
@Asyaa561
Havva Aras Havva Aras
Minnosprenses Minnosprenses
Saliha40 Saliha40
Rokoko_ Rokoko_
GeyikliGece GeyikliGece
nanim nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Asliq Asliq
LesaM LesaM
masal3487 masal3487
Bizler de bırakıp gideceğiz kimse arkamızdan aglamayacak o gün gelmeden Rabb'im bizi diliyle değil sadece Namazını kılan Allah'a layık kullar olmayı nasip etsin inşaallah Amin Ecmain..
amin ecmain..💖💖

Dinimiz o kadar güzel ve kolaylaştırıci bin Din ki elin kolun tutmuyor sa gozunle kıl su yoksa teemmum et diyor.. zorlaştıran bizim nefsimiz şeytan ..içindeki namaz aşkını kaybetmemen önemli, bırakıp vazgeçmekten korkma kalk yine kıl bıraktın yine kıl ,hiç kılmamandan iyidir her zaman 😊
O kadar dogru ki,vesvese oldugunun seytandan geldigini biliyorum,hatta bazen dusunuyorum gunahlarimdan dolayi rabbim huzurunda mi gormek istemiyor diyorum,bakalim insallah burasi beni tasvik eder

O kadar dogru ki,vesvese oldugunun seytandan geldigini biliyorum,hatta bazen dusunuyorum gunahlarimdan dolayi rabbim huzurunda mi gormek istemiyor diyorum,bakalim insallah burasi beni tasvik eder
Öyle düşünme Rabb'im o kadar bağışlayıcı ki ,denizlerdeki köpük kadar günahın olsa gel tövbe et diyor. tövbe kapısı hep açık biz oradan içeri girmeyi bilmiyoruz ..hep birşeylerin arkasına sığınıyoruz ..tam ismini hatırlamıyorum hangi peygamber, kâfirin biri gitmiş sofrasına oturmuş.. yedirmemis yemek sen kafirsin demiş .. Allahu Teâlâ dan cevap gelmiş peygambere ,ben bana inanmayan kulumu 40 yıl doyurdum sen bir öğün doyuramadin mi demiş ... Rambimizin Merhameti sonsuz, günahlarımızdan büyük Rabb'imiz var ..o kapıyı vurmaktan hiç vazgeçme canım denizler kadar günahın olsa bile..🤗

Öyle düşünme Rabb'im o kadar bağışlayıcı ki ,denizlerdeki köpük kadar günahın olsa gel tövbe et diyor. tövbe kapısı hep açık biz oradan içeri girmeyi bilmiyoruz ..hep birşeylerin arkasına sığınıyoruz ..tam ismini hatırlamıyorum hangi peygamber, kâfirin biri gitmiş sofrasına oturmuş.. yedirmemis yemek sen kafirsin demiş .. Allahu Teâlâ dan cevap gelmiş peygambere ,ben bana inanmayan kulumu 40 yıl doyurdum sen bir öğün doyuramadin mi demiş ... Rambimizin Merhameti sonsuz, günahlarımızdan büyük Rabb'imiz var ..o kapıyı vurmaktan hiç vazgeçme canım denizler kadar günahın olsa bile..🤗
Aksam ve yatsiyi kildim Allah kabul etsin insallah.Bu kissayi duymustum hz ibrahim ya da hz musa ikisinde biriydi sanki.Rabbim insallah bu defa daim eylesin namazimi🤲

Kuzum benim, seni listede görünce çok mutlu oldum😍🤩🤗 ben yazayım sana diyordum sen yazdın 😍🤩🤗 sağol kuzusu, seninde allah kabul etsin 💖 nasılsın, bakıcı buldun mu🤗
İyiyim canim haldolsun,okul ev kosturmacadir gidiyor☺️ buldum cok sukur,hatta namaza tekrar baslama istegi de bakicinin namaza olan hassasiyetini gorunce olustu bende,her serde bir hayir var bosuna dememisler .Ben de eskiden kiliyordum duzenli,son yillarda birakmistim Allah affetsin,evimizde biri namaz kilinca bizde de istek uyandi🤗

Back