- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.201
Tamam yatsiyi beklerim bildirim gelmezse doserim o zamanaboouuvv yatsı namazında zorlanıyom ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yatsiyi beklerim bildirim gelmezse doserim o zamanaboouuvv yatsı namazında zorlanıyom ben
İstersen kilabilirsin kuzu kiliyormusun hiçNe guzel bir topik olmus,Allahim bana da nasip et duzenli kilmayi insallah
tamamTamam yatsiyi beklerim bildirim gelmezse doserim o zaman
Nasil basladin tekrar merak ettim cano anlat vesile olsun okuyanlara
Bende kv vesiyle hep başladım bıraktım . Sonra geçtiğimiz ramazan ve sonrasında bu topik sayesinde hiç aksatmadan kılmaya başladım. Sonra şeytan dürttü geri bıraktım. Şimdilerde burdan hep bildirim geliyodu namaz vakti diye. Gelen bildirimden okunan ezandan utandım ve geri başladım beni bana bırakmayın . Ben de bu topiği ve namazı bırakmak istemiyorumNasil basladin tekrar merak ettim cano anlat vesile olsun okuyanlara
ben kaynanamdan ilham almıştım başladığımda, baktım namaz kılıyor o kadar güzel görünguki gözüme utandım ben niye kilamiyorum diye, o gün bugündür kiliyorum şükür
sabaha kalkamıyorum su ara yine onuda düzeltirsem harika olcakRapor verirsen diğer arkadaşlara da vesile olmuş olursun kuzum helal sana
Ortaokul,lise ve universitede duzenli kilardim,sonra koye atandim,bulundugum uerde su yoktu,imkanlari cok kisitliydi,aman temiz mi ustum,yerler temiz mi diye seytan vesvesesi oldu Allah affetsin biraktim,son yillarda da baslayip,baslayip birakiyorumİstersen kilabilirsin kuzu kiliyormusun hiç
Allah kabul etsin can gelir tabiki döndün mu bakım senselam Kizlar
Sabah namazimi kildim insallah gerisi gelir
Nasilsiniz
Geç yatıyorsan ondandır kuzumsabaha kalkamıyorum su ara yine onuda düzeltirsem harika olcak
çok haklısın. geç yatmaktan sanirimGeç yatıyorsan ondandır kuzum
peygamber efendimiz ne diyor dünyada ki herşeyden daha hayırlı sabah namazın 2 rekât sünneti
Dinimiz o kadar güzel ve kolaylaştırıci bin Din ki elin kolun tutmuyor sa gozunle kıl su yoksa teemmum et diyor.. zorlaştıran bizim nefsimiz şeytan ..içindeki namaz aşkını kaybetmemen önemli, bırakıp vazgeçmekten korkma kalk yine kıl bıraktın yine kıl ,hiç kılmamandan iyidir her zamanOrtaokul,lise ve universitede duzenli kilardim,sonra koye atandim,bulundugum uerde su yoktu,imkanlari cok kisitliydi,aman temiz mi ustum,yerler temiz mi diye seytan vesvesesi oldu Allah affetsin biraktim,son yillarda da baslayip,baslayip birakiyorum
Kaçta yatıyorsun canımçok haklısın. geç yatmaktan sanirim
1-2 civarında bazen 12 bucuk en geç 2 bucukKaçta yatıyorsun canım
Ben o saatte uyudugumda çok rahat kalkıyorum kuzu namaza ,demekki senin bünyeye yetmiyor o uyku uyuma zamanını erkene alman lazım biraz 12 gibi mesala1-2 civarında bazen 12 bucuk en geç 2 bucuk
Ayyu kuzuuu geçen ramazanı hatırladım bak ne güzeldi hep birlikte sahur yapıp yatıyorduk bu Ramazan'da öyle oluruz inşaallah çok birşey kalmadı Ramazan'a ..devam şeytana inat kuzu kilicaz hep beraberBende kv vesiyle hep başladım bıraktım . Sonra geçtiğimiz ramazan ve sonrasında bu topik sayesinde hiç aksatmadan kılmaya başladım. Sonra şeytan dürttü geri bıraktım. Şimdilerde burdan hep bildirim geliyodu namaz vakti diye. Gelen bildirimden okunan ezandan utandım ve geri başladım beni bana bırakmayın . Ben de bu topiği ve namazı bırakmak istemiyorum
tamam deneyeyim ben bu akşam hadi inş sabah kalkarımBen o saatte uyudugumda çok rahat kalkıyorum kuzu namaza ,demekki senin bünyeye yetmiyor o uyku uyuma zamanını erkene alman lazım biraz 12 gibi mesala
Elimdeki telefonnu usulca kolidora yada odanın içinde senden uzak bir yere bırakıyorsun kuzu uykuya daliyorsun saatinide kur çok kolay kalkacaksin emin ol sabah ..denemeyle sabit o gün bugündür çok rahat kalkıyorum
Arada girmeye calisiyorumAllah kabul etsin can gelir tabiki döndün mu bakım sen
Ben kıldımEki Görüntüle 2938614 Eki Görüntüle 2938615
Allah'a karşı ululuk taslamayın. Çünkü ben size apaçık bir delil (mucize) getiriyorum." "Şüphesiz ki ben, beni taşlamanızdan, benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a sığındım." "Bana inanmadınızsa benden uzak durun." Sonra Mûsâ Rabbine, "Bunlar günahkâr bir toplumdur" diye seslendi. Allah da şöyle dedi: "O halde kullarımı geceleyin yola çıkar, çünkü takip edileceksiniz." "Denizi açık halde bırak." Çünkü onlar boğulacak bir ordudur. Onlar geride nice bahçeler, nice pınarlar bıraktılar. Nice ekinler, nice güzel konaklar! Zevk ve sefasını sürdükleri nice nimetler! İşte böyle! Onları başka bir topluma miras bıraktık. Gök ve yer onların ardından ağlamadı;..
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
B benim adim karpuz
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
@Asyaa561
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal
Asliq
LesaM
masal3487
Bizler de bırakıp gideceğiz kimse arkamızdan aglamayacak o gün gelmeden Rabb'im bizi diliyle değil sadece Namazını kılan Allah'a layık kullar olmayı nasip etsin inşaallah Amin Ecmain..