- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.601
Aynen kuzum bizde dananın kuyruğunu salladıgi zaman diliminde geçermiş akşam namazı vaktinde kılınan namaz çok sevap çok güzel yapıyorsun böyle devam inşaallahEzan okunur okunmaz gldlyorum kilmayaeskiden bekletirdim ama içim rahat etmezdi namazları vaktinde kılmak çok sevapmış :) öyle duymuşum akşam namazı için yemegi yarım yamalak birakıp namaza kaçtıgım oluyo çünkü akşam namazı çok cabuk geçiyor
Farkettim yoktunuzSelam yazmaya devam kaç gündür yoktum
Hoş buldumFarkettim yoktunuzhoşgeldiniz
Yok bacim.Eki Görüntüle 2922201
Sizin varmı ?
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Kızımı gezdirdin cnmYok bacim.
Parktan yeni geldim, acık uzandim, kalkacam ins.
Cok ısrar etti park diye.Kızımı gezdirdin cnm
Ben ağladım içimde garip bir hüzün varCok ısrar etti park diye.
Biraz salladim, biraz cocuklarla konustu oynadi.
Ben tesbihler cektim (la havle, güç kuvvet), kitap okudum film izledim hepsini az az parkta yaptim. Yok rahatlamadi benim kafa.
Ama tevekkülü unutmamam gerek.
Hatirlatacak adam lazim.
Yok aglamıcam.
Bende parka götürdüm neydi park park park valla biz ne varsa parktan çektikCok ısrar etti park diye.
Biraz salladim, biraz cocuklarla konustu oynadi.
Ben tesbihler cektim (la havle, güç kuvvet), kitap okudum film izledim hepsini az az parkta yaptim. Yok rahatlamadi benim kafa.
Ama tevekkülü unutmamam gerek.
Hatirlatacak adam lazim.
Yok aglamıcam.
3 gündür öyleyim galiba.Ben ağladım içimde garip bir hüzün var
Bıhtıh valla bıhtıhBende parka götürdüm neydi park park park valla biz ne varsa parktan çektik
Iyiyim çok şükür senCanım ciceeemm seni burda görmek ne güzelhoşgeldin, iyi misin
Pazardan neden korkuyorsun canım anlamadım3 gündür öyleyim galiba.
3 gündür kısa kısa ağladım durdum. Galiba panikle ilişkili. Galiba pazardan korkuyorum...
Bugün de az bi ağladım da önceki mesaji yazarken aglamayayim artik dedimaz da olsa bi rahatlatiyo ama, sanki tıkanan bi yerim varmis da orasi açılıyor, üstüme yığılan bi ağırlık varmış da o kalkmis gibi oluyor hamd olsun.
Bende 15 dk durdum gidesi de yoktu baban gelecek dedim sonra markete uğradık ordan balonlar varmıştı balon verdiler eve sevine sevine gittiBıhtıh valla bıhtıhçok rüzgarlı, fazla durulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?