• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Ezan okunur okunmaz gldlyorum kilmaya 😍😍 eskiden bekletirdim ama içim rahat etmezdi namazları vaktinde kılmak çok sevapmış :) öyle duymuşum akşam namazı için yemegi yarım yamalak birakıp namaza kaçtıgım oluyo çünkü akşam namazı çok cabuk geçiyor 😆🙈
Aynen kuzum bizde dananın kuyruğunu salladıgi zaman diliminde geçermiş akşam namazı vaktinde kılınan namaz çok sevap çok güzel yapıyorsun böyle devam inşaallah 😁😘

Screenshot_20210925-164959~3.jpeg

Sizin varmı ?

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
Masallardiyarii Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu
Nefes0858 Nefes0858
Karpuzlu araba Karpuzlu araba
D u t D u t
Asliq Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne yorgun anneanne

Kızımı gezdirdin cnm 😊
Cok ısrar etti park diye.
Biraz salladim, biraz cocuklarla konustu oynadi.
Ben tesbihler cektim (la havle, güç kuvvet), kitap okudum film izledim hepsini az az parkta yaptim. Yok rahatlamadi benim kafa.
Ama tevekkülü unutmamam gerek.
Hatirlatacak adam lazim.
Yok aglamıcam.

Ben tesbihler cektim (la havle, güç kuvvet), kitap okudum film izledim hepsini az az parkta yaptim. Yok rahatlamadi benim kafa.
Hatirlatacak adam lazim.
Yok aglamıcam.
Ben ağladım içimde garip bir hüzün var 😟

Hatirlatacak adam lazim.
Yok aglamıcam.
Bende parka götürdüm neydi park park park valla biz ne varsa parktan çektik 🤣🤣🤣

Ben ağladım içimde garip bir hüzün var 😟
3 gündür öyleyim galiba.
3 gündür kısa kısa ağladım durdum. Galiba panikle ilişkili. Galiba pazardan korkuyorum...
Bugün de az bi ağladım da önceki mesaji yazarken aglamayayim artik dedim 👌🏻 az da olsa bi rahatlatiyo ama, sanki tıkanan bi yerim varmis da orasi açılıyor, üstüme yığılan bi ağırlık varmış da o kalkmis gibi oluyor hamd olsun.

3 gündür öyleyim galiba.
3 gündür kısa kısa ağladım durdum. Galiba panikle ilişkili. Galiba pazardan korkuyorum...
Bugün de az bi ağladım da önceki mesaji yazarken aglamayayim artik dedim 👌🏻 az da olsa bi rahatlatiyo ama, sanki tıkanan bi yerim varmis da orasi açılıyor, üstüme yığılan bi ağırlık varmış da o kalkmis gibi oluyor hamd olsun.
Pazardan neden korkuyorsun canım anlamadım 🙄 ağlamak rahatlatıyor insanı şükür o bile nimet bizim için düşününce ..

Back