• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Hoca da buna cok vurgu yapiyor.
Özellikle ağır hastalık geçirenler adına veya onların malindan sadaka vermeyi tavsiye ediyor.
Faydasi olmus, tecrübe edenler olmus Allah'in izniyle.

Selam Kizlar ❤️ Namaz arkadaslarim sizi cok seviyorum
🥰kuranimi okuyum duami edim simdiden hayirli cumalar
Lutfen dua ederseniz su merve kardesinize ikiz evlat icin dua edin 🤣❤️
Dua ettim canim.
Pesine de salavat okuyalim, Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed. 🤲🏻💜

Hoca da buna cok vurgu yapiyor.
Özellikle ağır hastalık geçirenler adına veya onların malindan sadaka vermeyi tavsiye ediyor.
Faydasi olmus, tecrübe edenler olmus Allah'in izniyle.
İnsanın ömrünu uzattığını okumuştum bir yerde sahabenin verdiği sadakayla önemli çok kuzuM 👍

Sabah ezanı 5:30 ta okunmasına rağmen sanki biriker 5 te uyandırıyo beni bilmiyorum vucud mu alarm veriyor saat mi çözemedim
İşitme kaybım vae ezan sesi duymuyorum ama 5:30 ta okunduguna eminim

Selam Kizlar ❤️ Namaz arkadaslarim sizi cok seviyorum
🥰kuranimi okuyum duami edim simdiden hayirli cumalar
Lutfen dua ederseniz su merve kardesinize ikiz evlat icin dua edin 🤣❤️
Rabbim sana hayırlı sağlıklı inşallah gönlündeki gibi ikiz evlat nasip etsin canım 🤲💟

Sabahimiz hayırlı günümüzde bereketli geçsin inşaallah 🤗🤗
Screenshot_20210925-053735~2.jpeg

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
Masallardiyarii Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu
Nefes0858 Nefes0858
Karpuzlu araba Karpuzlu araba
D u t D u t
Asliq Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne yorgun anneanne

Evet gözüm 4:30 ta açıyor ezan 5:30 ta okunuyor burda bilmiyorum ezana yakın kıpırdamaya başlıyom 😆😆 ay azıcık daha uyum diyom ama kalkıyom
Dün 5 vakit namazı tamamladım:)
Yasin okudum
Salavat çektim
Zikir çektim
:)
Allah kabul etsin canım benim 🤗 benimde 5 vakit tamam öğlenin kazasını kıldım misafir vardı evde yoğundum okuyamadım gece de rahatsızlandım biraz 😟

Allah kabul etsin canım benim 🤗 benimde 5 vakit tamam öğlenin kazasını kıldım misafir vardı evde yoğundum okuyamadım gece de rahatsızlandım biraz 😟
Geçmiş olsun kahvem
Allah kabul etsin inşallah 🤗
Zaman çok cabuk geçiyor namaza başladıgımdan beri başımı kaşıyacak vaktim de yok 😆🙈

Geçmiş olsun kahvem
Allah kabul etsin inşallah 🤗
Zaman çok cabuk geçiyor namaza başladıgımdan beri başımı kaşıyacak vaktim de yok 😆🙈
Kesinlikle benimde öyle eskiden miskin miskin otururdum şimdi namaza nasıl yetissem diye düşünüyorum 😁 böyle çok güzel ama insan miskinlik ten kurtuluyor bir amacı oluyor insanın 🤗

Kesinlikle benimde öyle eskiden miskin miskin otururdum şimdi namaza nasıl yetissem diye düşünüyorum 😁 böyle çok güzel ama insan miskinlik ten kurtuluyor bir amacı oluyor insanın 🤗
Ezan okunur okunmaz gldlyorum kilmaya 😍😍 eskiden bekletirdim ama içim rahat etmezdi namazları vaktinde kılmak çok sevapmış :) öyle duymuşum akşam namazı için yemegi yarım yamalak birakıp namaza kaçtıgım oluyo çünkü akşam namazı çok cabuk geçiyor 😆🙈

Back