- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.581
Allah kabul etsin canım hayırlı SabahlarGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar:)
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Kaza:akşam namazın kazasını kıldım çok şükür elhamdullilah
ÂmînEki Görüntüle 2921496
Allah'ım Bu Mübarek Gecenin Hatırına, Günahlarımızi Affet Bağışla Dualarımızı Kabul Eyle , Sevdiğin Razı Olduğun Kullarından Eyle Aminnn..
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Hoca da buna cok vurgu yapiyor.Gönül Sabah Namazı ile Yol Bulur,Kendini Bulur,,Huzur Bulur, Derdine Çare Bulur... Sabahiniz hayırlı ,Cumanız Mübarek Olsun Canlar
Eki Görüntüle 2921533
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Dua ettim canim.Selam KizlarNamaz arkadaslarim sizi cok seviyorum
kuranimi okuyum duami edim simdiden hayirli cumalar
Lutfen dua ederseniz su merve kardesinize ikiz evlat icin dua edin
İnsanın ömrünu uzattığını okumuştum bir yerde sahabenin verdiği sadakayla önemli çok kuzuMHoca da buna cok vurgu yapiyor.
Özellikle ağır hastalık geçirenler adına veya onların malindan sadaka vermeyi tavsiye ediyor.
Faydasi olmus, tecrübe edenler olmus Allah'in izniyle.
Bir hadis daha var aklimda;İnsanın ömrünu uzattığını okumuştum bir yerde sahabenin verdiği sadakayla önemli çok kuzuM
Evet kuzumBir hadis daha var aklimda;
"Sadaka belayi def eder."di sanırım.
Allah razi olsun kuzum okuyalim tabi rabbim hepinizin ne dilegi varsa hayirlisiyla versin su mubarek gundeDua ettim canim.
Pesine de salavat okuyalim, Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed.
Rabbim sana hayırlı sağlıklı inşallah gönlündeki gibi ikiz evlat nasip etsin canımSelam KizlarNamaz arkadaslarim sizi cok seviyorum
kuranimi okuyum duami edim simdiden hayirli cumalar
Lutfen dua ederseniz su merve kardesinize ikiz evlat icin dua edin
Cok tesekkur ederim canim rabbim senin mucizelerini sana bagislasin insallahRabbim sana hayırlı sağlıklı inşallah gönlündeki gibi ikiz evlat nasip etsin canım
Allah razı olsun amin inşallah canımCok tesekkur ederim canim rabbim senin mucizelerini sana bagislasin insallah
Bende uyaniyirum 5 te 6 da okunuyor buradada EZanSabah ezanı 5:30 ta okunmasına rağmen sanki biriker 5 te uyandırıyo beni bilmiyorum vucud mu alarm veriyor saat mi çözemedim
İşitme kaybım vae ezan sesi duymuyorum ama 5:30 ta okunduguna eminim
Evet gözüm 4:30 ta açıyor ezan 5:30 ta okunuyor burda bilmiyorum ezana yakın kıpırdamaya başlıyomBende uyaniyirum 5 te 6 da okunuyor buradada EZan
Allah kabul etsin canım benimEvet gözüm 4:30 ta açıyor ezan 5:30 ta okunuyor burda bilmiyorum ezana yakın kıpırdamaya başlıyomay azıcık daha uyum diyom ama kalkıyom
Dün 5 vakit namazı tamamladım:)
Yasin okudum
Salavat çektim
Zikir çektim
:)
Geçmiş olsun kahvemAllah kabul etsin canım benimbenimde 5 vakit tamam öğlenin kazasını kıldım misafir vardı evde yoğundum okuyamadım gece de rahatsızlandım biraz
Kesinlikle benimde öyle eskiden miskin miskin otururdum şimdi namaza nasıl yetissem diye düşünüyorumGeçmiş olsun kahvem
Allah kabul etsin inşallah
Zaman çok cabuk geçiyor namaza başladıgımdan beri başımı kaşıyacak vaktim de yok
Ezan okunur okunmaz gldlyorum kilmayaKesinlikle benimde öyle eskiden miskin miskin otururdum şimdi namaza nasıl yetissem diye düşünüyorumböyle çok güzel ama insan miskinlik ten kurtuluyor bir amacı oluyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?