- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #4.481
Az kalmış şükür canım babaanne nasıl daha iyidir inşaallahHaftaya bitiyo kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış şükür canım babaanne nasıl daha iyidir inşaallahHaftaya bitiyo kuzum
Evet kuzum günden güne iyi oluyor allahın izniyleAz kalmış şükür canım babaanne nasıl daha iyidir inşaallah
Amin kuzumEki Görüntüle 2919031
Allah'ım inşaallah hayırlı geceler kızlar
Eki Görüntüle 2919033
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Ayyy çok sevindim kuzuM Rabb'im sağlık sıhhat versin babaanneye. op benim için bizim içinde dua etsin inşaallahEvet kuzum günden güne iyi oluyor allahın izniyle
Allah razı olsun bitanem, eder tabi kesin öperim emin ol kahvemAyyy çok sevindim kuzuM Rabb'im sağlık sıhhat versin babaanneye. op benim için bizim içinde dua etsin inşaallah
Öp öp mıncır yanaklarını hakettin kuzuAllah razı olsun bitanem, eder tabi kesin öperim emin ol kahvem
Öp öp mıncır yanaklarını hakettin kuzu
Kahve __Kokusu Wilma11 clara ... Acizliğimden hadsizliğimden Allahıma sığınarak çok küçük bir bilgi paylaşmak isterim arkadaşlarım . Tespihatlarımıza ;
Allah kabul etsin inşallahhayırlı sabahlarınız olsun
bugun sabah namazı ile namazıma başladım çok şükür
Estagfirullah canım, bilgi paylaşımı iyidir hele ki sen tasavvuf yolunda talebesin, bildiklerin bizden fazla olabilir, teşekkür ederiz Yazdiklarini öğrenelim inş.Kahve __Kokusu Wilma11 clara ... Acizliğimden hadsizliğimden Allahıma sığınarak çok küçük bir bilgi paylaşmak isterim arkadaşlarım . Tespihatlarımıza ;
* “İlâhî ente maksûdî ve rızâke matlûbî diyerek başlayıp
*'La ilâhe illallahu vahdehu la şerîke leh, lehü'l-mülkü ve lehû'l-hamdü bi-yedihi'l-hayr ve hüve alâ külli şey'in Kadir ile bitirirsek daha bir güzel olur .
Özellikle 33 Subhanallah +33 Elhamdulıllah +33 Allahuekber tespihanından sonra 100. zikrimiz La ilâhe illallahu vahdehu la şerîke leh, lehü'l-mülkü ve lehû'l-hamdü bi-yedihi'l-hayr ve hüve alâ külli şey'in Kadir olduktan sonra tespihimizi bırakalım inşallah ...
Rabbim daim etsın ınsallahhayırlı sabahlarınız olsun
Hayırlı Olsun canım bende 2 gün sonra başlayacağım inşaallahhayırlı sabahlarınız olsun
Allah kabul etsin inşallah
allah razı olsunRabbim daim etsın ınsallah
Hayırlı Olsun canım bende 2 gün sonra başlayacağım inşaallah
İkindi akşam yatsıyı bekliyorumEki Görüntüle 2919260
Senin seccaden kumlardi Ya Resulallah
Şimdi seccadesi halı olanlar NAmaZ kılmaz oldu ...sen kalbi en temiz İdin Sabahlara kadar ibadet ederdin .. Ummetinse kalbim temiz dedi NAMAZ kılmaz oldu YA Resulallah
Rabb'im bizi sana yönelen NAmaZ kılan kullarından eyle inşaallah ...
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020