• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Evet alışkın degildi pandemi de hiç bi yere çıkaramadık hep evdeydi o yüzden uyum sağlayamadı
Normalde uyum sağlıyo babannesine halasına alıştı gerçi hep evdeydi
Canım ben artık anaokullarında kukla aradıklarını düşünüyorum benden hariç biri daha yazdı dün uyum sağlayamıyor diye göndermisler çocuğunu. Bütün çocuklar sorunlumu 🤦 hayatımda duyduguim en saçma bahaneler uyum sağlayamıyor yahu bir çocuk bu 2 günde yarım saatte bir günde uyum sağlaması beklenemez zateb

Canım ben artık anaokullarında kukla aradıklarını düşünüyorum benden hariç biri daha yazdı dün uyum sağlayamıyor diye göndermisler çocuğunu. Bütün çocuklar sorunlumu 🤦 hayatımda duyduguim en saçma bahaneler uyum sağlayamıyor yahu bir çocuk bu 2 günde yarım saatte bir günde uyum sağlaması beklenemez zateb
Cocukda sorun yok sorun öğretmende bwnce öğretmen iyi ilgilense severdi benim kızım öğretmenden soğudu Ondan gitmek istemedi
Uyum hemen olmuyo bi hafta uyum haftası olması lazım 3 günde sağlayamaz ki 🙄

Aynen öyle kuzum işini hakkiyla yapan öğretmen sayısida azaldı malesef 🙁
Evet ilk gün çok hevesliydi sonra öğretmen bişeyler demiş kendin yap et felan daha 4 yaşında kendi yapılabilecek kapasitesinde degil sonra ikinci günde zorla gitti bu sefer de başka çıktı uyum olmadı fazlada durmadı
Napalım bu sene olmadı
Çalşmasam cocugu hergün parka götürmek isterdim arkadaşı olsun uyum sağlamayı bilsin diye
Cocugunu evde tutmayın hergün parka götür arkadaşlarının içine sok eğlensin konuşsun.

100 estağfirullah el azîm
100 la ilahe illallah Muhammed rasulallah
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Haydi can 💚
IMG_20210917_222415.jpg

Kızlarım çok yakınımın annesi çok hasta. Ve az önce yoğun bakıma alındı..
41 yasin yapmak istiyorum. Okuyabilecek olanlarınız bu akşam içinde okuyabilecekseniz eğer. Sizede dağıtsam almak isteyenler yazarmısınız...🥺😞
Rabb'im şifa versin canım İnsallah ..ben Musayit değilim okumak için yoksa alırdım zikir çekilecekse yada selavat çekebilirim..

Rabb'im şifa versin canım İnsallah ..ben Musayit değilim okumak için yoksa alırdım zikir çekilecekse yada selavat çekebilirim..
Canım dua ediver sayılı bi zikir çekilmeyecek ama sen gönlünden ne kadar geçiyorsa zikir çekiver dua ediver. Hastanın adı Esmer.

Kızlarım çok yakınımın annesi çok hasta. Ve az önce yoğun bakıma alındı..
41 yasin yapmak istiyorum. Okuyabilecek olanlarınız bu akşam içinde okuyabilecekseniz eğer. Sizede dağıtsam almak isteyenler yazarmısınız...🥺😞
Kızlar Musayit olan varmı okumak için ?
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz