• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Paylaşmak istersen dinleriz canım 🤗
Yıllarca çok çalıştım, emek verdim. Mezun olacağım ama sadece bir stajım kaldı yapmam gereken. Bir türlü ne iş bulabiliyorum ne de staj. Iyi bir ortalamam var ama stajım eksik. Staj yapamazsam mezuniyetim uzuyor. Birçok yere başvurdum ama olumlu bir dönüş alamadım. Bu durum beni çok üzüyor.

Yıllarca çok çalıştım, emek verdim. Mezun olacağım ama sadece bir stajım kaldı yapmam gereken. Bir türlü ne iş bulabiliyorum ne de staj. Iyi bir ortalamam var ama stajım eksik. Staj yapamazsam mezuniyetim uzuyor. Birçok yere başvurdum ama olumlu bir dönüş alamadım. Bu durum beni çok üzüyor.
Screenshot_20210921-145444~2.jpeg
Screenshot_20210921-145508~2.jpeg
Screenshot_20210921-145538~2.jpeg

Bunları okumanı tavsiye Ederim canım.. Rabb'im inşaallah sana hayırlı kapılar acicaktir 🤗

Allah yardımcın olsun canım, rabbim gönlüne göre versin inş tez zamanda 🤲💖

Back