- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #4.521
10 gün var sonra bi hafta yokumCikcan ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün var sonra bi hafta yokumCikcan ama
Kaç gün tatilSistem şaştı
Kaç gün tatil söyleyin not alcam kaçamak yok10 gün var sonra bi hafta yokum
Valla regl gelince çıkıcam tatiletakvimde 10 gün sonra diyor daha varKaç gün tatil söyleyin not alcam kaçamak yok
Çekebilirsiniz kuzu dua da okuya bilirsin ezberden Kur'an'a dokunmadan .selavat getirebilirsin kurs hocası söylediYa regl iken zikir çekebiliyormuyduk bişi olmuyor demi Kahve __Kokusu
Timam yarın bereberiZ inşaallah namazlardaValla regl gelince çıkıcam tatiletakvimde 10 gün sonra diyor daha var
Namaza devam
Allah yar ve yardımcın olsun canim ederiz tabi ,Merhabalar benim müşkül bir durumum var. Namaz sonrasında dualarınızda bana da yer verir misiniz?
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizdenAllah yar ve yardımcın olsun canim ederiz tabi ,
Paylaşmak istersen dinleriz canımÇok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden
Yıllarca çok çalıştım, emek verdim. Mezun olacağım ama sadece bir stajım kaldı yapmam gereken. Bir türlü ne iş bulabiliyorum ne de staj. Iyi bir ortalamam var ama stajım eksik. Staj yapamazsam mezuniyetim uzuyor. Birçok yere başvurdum ama olumlu bir dönüş alamadım. Bu durum beni çok üzüyor.Paylaşmak istersen dinleriz canım
Yıllarca çok çalıştım, emek verdim. Mezun olacağım ama sadece bir stajım kaldı yapmam gereken. Bir türlü ne iş bulabiliyorum ne de staj. Iyi bir ortalamam var ama stajım eksik. Staj yapamazsam mezuniyetim uzuyor. Birçok yere başvurdum ama olumlu bir dönüş alamadım. Bu durum beni çok üzüyor.
Ooo cokmusTatile daha 10 gün var
AltıKaç gün tatil
Allah yardımcın olsun canım, rabbim gönlüne göre versin inş tez zamandaYıllarca çok çalıştım, emek verdim. Mezun olacağım ama sadece bir stajım kaldı yapmam gereken. Bir türlü ne iş bulabiliyorum ne de staj. Iyi bir ortalamam var ama stajım eksik. Staj yapamazsam mezuniyetim uzuyor. Birçok yere başvurdum ama olumlu bir dönüş alamadım. Bu durum beni çok üzüyor.
Dört gözle bekliyom
Dört gözle bekliyom
Namaz topigi olmasa birşey derdimde anladın sen oni
FarkettimNamaz topigi olmasa birşey derdimde anladın sen oni
Inşaallah, çok teşekkür ederim Allah razı olsunEki Görüntüle 2919963 Eki Görüntüle 2919964 Eki Görüntüle 2919965
Bunları okumanı tavsiye Ederim canım.. Rabb'im inşaallah sana hayırlı kapılar acicaktir