- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.441
Evet alışkın degildi pandemi de hiç bi yere çıkaramadık hep evdeydi o yüzden uyum sağlayamadıSanadami uyum sağlayamıyor dediler yoksa
Canım ben artık anaokullarında kukla aradıklarını düşünüyorum benden hariç biri daha yazdı dün uyum sağlayamıyor diye göndermisler çocuğunu. Bütün çocuklar sorunlumuEvet alışkın degildi pandemi de hiç bi yere çıkaramadık hep evdeydi o yüzden uyum sağlayamadı
Normalde uyum sağlıyo babannesine halasına alıştı gerçi hep evdeydi
Cocukda sorun yok sorun öğretmende bwnce öğretmen iyi ilgilense severdi benim kızım öğretmenden soğudu Ondan gitmek istemediCanım ben artık anaokullarında kukla aradıklarını düşünüyorum benden hariç biri daha yazdı dün uyum sağlayamıyor diye göndermisler çocuğunu. Bütün çocuklar sorunlumuhayatımda duyduguim en saçma bahaneler uyum sağlayamıyor yahu bir çocuk bu 2 günde yarım saatte bir günde uyum sağlaması beklenemez zateb
Ederim tabiki canim Rabb'im sağlık sıhhat versin yavruna hayırlı haberlerle sevindirsin inşallahCanım dua edermisin hastaneye gidiyoruz da oğlumla .kötü şeyler söylemesin korkuyorum ben
Aynen öyle kuzum işini hakkiyla yapan öğretmen sayısida azaldı malesefCocukda sorun yok sorun öğretmende bwnce öğretmen iyi ilgilense severdi benim kızım öğretmenden soğudu Ondan gitmek istemedi
Uyum hemen olmuyo bi hafta uyum haftası olması lazım 3 günde sağlayamaz ki
Evet ilk gün çok hevesliydi sonra öğretmen bişeyler demiş kendin yap et felan daha 4 yaşında kendi yapılabilecek kapasitesinde degil sonra ikinci günde zorla gitti bu sefer de başka çıktı uyum olmadı fazlada durmadıAynen öyle kuzum işini hakkiyla yapan öğretmen sayısida azaldı malesef
Çekiyorum can özüm100 estağfirullah el azîm
100 la ilahe illallah Muhammed rasulallah
Kahve __Kokusu Haydi can Eki Görüntüle 2918208
+ 500 lailahe illallah100 estağfirullah el azîm
100 la ilahe illallah Muhammed rasulallah
Kahve __Kokusu Haydi can Eki Görüntüle 2918208
Tü tü tü maşallahGünaydın
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
5 vakit tamam
100 subhanallah ve bi hamdihi
100 la havle
Kızlarım çok yakınımın annesi çok hasta. Ve az önce yoğun bakıma alındı..NAMAZ Vakti Canlar
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne Eki Görüntüle 2918364
Rabb'im şifa versin canım İnsallah ..ben Musayit değilim okumak için yoksa alırdım zikir çekilecekse yada selavat çekebilirim..Kızlarım çok yakınımın annesi çok hasta. Ve az önce yoğun bakıma alındı..
41 yasin yapmak istiyorum. Okuyabilecek olanlarınız bu akşam içinde okuyabilecekseniz eğer. Sizede dağıtsam almak isteyenler yazarmısınız...
Canım dua ediver sayılı bi zikir çekilmeyecek ama sen gönlünden ne kadar geçiyorsa zikir çekiver dua ediver. Hastanın adı Esmer.Rabb'im şifa versin canım İnsallah ..ben Musayit değilim okumak için yoksa alırdım zikir çekilecekse yada selavat çekebilirim..
Kızlar Musayit olan varmı okumak için ?Kızlarım çok yakınımın annesi çok hasta. Ve az önce yoğun bakıma alındı..
41 yasin yapmak istiyorum. Okuyabilecek olanlarınız bu akşam içinde okuyabilecekseniz eğer. Sizede dağıtsam almak isteyenler yazarmısınız...
Ben bu gece okurum canım 1tane. Rabbi sifa versinKızlar Musayit olan varmı okumak için ?
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Günlük zikirlerim var çeker duasını ederim canım inşallah... Rabbim şafi ismiyle sifalandirsin inşaallahCanım dua ediver sayılı bi zikir çekilmeyecek ama sen gönlünden ne kadar geçiyorsa zikir çekiver dua ediver. Hastanın adı Esmer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?